0880040900
Reparatie bg

Apple Authorized Service Provider

Een AASP levert dezelfde kwaliteit als de Apple Store

 • Gecertificeerde reparateurs
 • Met wereldwijde Apple garantie
 • Gratis pickup en return op Apple devices

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Iphones

AASP staat voor Authorized Apple Service Provider. Alle Fixers Stores zijn AASP, wat betekent dat wij toestemming hebben om Apple klanten te helpen wanneer zij een defect Apple device hebben. Wij zijn door Apple gecertificeerd om onze reparatieservices aan te bieden en voldoen hiervoor aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast worden alle reparaties uitgevoerd door Apple gecertificeerde monteurs die voortdurend worden bijgeschoold en doorlopend over de juiste, actuele diploma’s beschikken.

Een AASP levert dezelfde kwaliteit als de Apple Store

Het is vervelend wanneer je Apple device defect is en je wilt zeker zijn van een goede, professionele Apple reparatie. Als AASP kan Fixers je exacte dezelfde kwaliteit van een reparatie garanderen als de Apple Store. Alle onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd en zijn gegarandeerd origineel. Voor, tijdens en na de reparatie wordt je toestel getest door software die door Apple ontwikkeld en geleverd is.

Ieder Apple device zit namelijk vol met chips en sensoren die door een val beschadigd kunnen raken. Met het blote oog zijn deze beschadigingen vaak niet te zien en soms worden zij pas weken na de val merkbaar. De speciale Apple Service Software registreert deze minuscule beschadigingen, waardoor wij je als AASP beter kunnen adviseren over het wel of niet laten uitvoeren van een reparatie.

Reparation 2x

Apple levert speciale tools aan elke AASP

Wanneer je een Apple device laat repareren, dan wil je niet dat er een spoor van de reparatie achterblijft. Apple levert daarom aan iedere AASP speciale tools om dit te voorkomen. Daarnaast ontvangen Service Partners van Apple ook de nodige tools om devices weer op de juiste manier te sluiten en te sealen. Hierdoor is het risico op waterschade na een reparatie veel kleiner.

Xavier wendling e2d Dvd H3l IY unsplash

Waarom je iPhone bij Fixers laten repareren?

 • Als ervaren AASP bieden wij je een snelservice voor iPhone beeldscherm- en accureparaties. Deze zijn vaak al dezelfde dag klaar.
 • Bij Fixers vervangen we het hele beeldscherm, dus ook alle kleine onderdeeltjes die daarin zitten. Hierbij valt te denken aan de homebutton of de vingerafdrukscanner, de oorspeaker en de facetime camera. Dit gebeurt niet bij een niet-geautoriseerd reparatiebedrijf, terwijl deze onderdeeltjes zeker wel beschadigd kunnen raken bij een val.
 • Alleen de Apple Store en AASP partijen hebben de beschikking over 100% originele beeldschermen die door Apple zelf worden geleverd. Dit betekent dat je geen kleurverschil ziet na de reparatie, dat er geen verschil zit in de reactie van het touchscreen en dat het scherm gewoon goed past.
 • Je toestel wordt door ons volledig getest en opnieuw gekalibreerd, waardoor ieder onderdeel weer werkt alsof deze nieuw uit de doos komt.
 • Alleen bij de Apple Store en bij een AASP, zoals Fixers, behoud je de originele fabrieksgarantie na reparatie. Bovendien krijg je hier nog eens 3 maanden extra garantie bovenop op het vervangen onderdeel.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Waarom je MacBook bij Fixers laten repareren?

Een MacBook repareren is geen kinderspel. Het zijn zeer geavanceerde apparaten die bomvol gevoelige onderdelen zitten. Onze monteurs worden voortdurend door Apple getraind om met de nieuwste modellen om te kunnen gaan. Sinds 2018 maakt Apple voor de MacBooks gebruik van de T2 Security Chip voor het beschermen en versleutelen van de inhoud van je MacBook. Veel reparaties kunnen hierdoor alleen uitgevoerd worden door een AASP, zoals Fixers.

Wij bieden je belangrijke voordelen als je jouw MacBook bij ons laat repareren:

 • Reparatie met uitsluitend originele, door Apple geleverde onderdelen
 • Uitgevoerd door gecertificeerde monteurs
 • Je toestel wordt voor, tijdens en na reparatie uitgebreid getest
 • Je toestel wordt volledig gekalibreerd
 • De fabrieksgarantie blijft behouden
Patricia prudente q E Sm LLX Am Ws unsplash

Waarom je iPad bij Fixers laten repareren?

In tegenstelling tot een iPhone, MacBook of iMac is een iPad dichtgeplakt en niet dicht geschroefd. Om een iPad te kunnen repareren moet de iPad dus geopend worden. Daarna is deze nooit meer zo te sluiten als voorheen, waardoor er stof onder de plaat komt en de glasplaat weer loslaat. Daarom repareert Apple geen iPad’s en wij, als AASP, dus ook niet.

Is je iPad defect? Dan kun je deze inleveren en krijg je korting op exact hetzelfde exemplaar. Is de accu van de iPad aan vervanging toe? Ook dan wordt de hele iPad omgeruild en profiteer je van een nog sterker gereduceerde prijs.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores