0880040900

Acer harde schijf vervangen

Meld je reparatie aan

Kunt u in de tijd dat u uw laptop opstart een kopje koffie drinken (of misschien wel twee)? Dan kunt u natuurlijk elke keer een koffiepauze inlassen of u komt gewoon langs met uw laptop bij een Fixers Servicepunt. Wij kunnen uw Asus harde schijf vervangen of een Asus SSD upgrade uitvoeren, zodat uw laptop weer vliegensvlug is. Binnen 24 uur is dit klusje meestal geklaard. Ook wanneer u niet langs kunt komen, kunt u van onze reparatieservice gebruikmaken. Kies dan voor onze opstuur service.

Meld hier je reparatie aan

Asus harde schijf vervangen binnen 24 uur

Wilt u een Asus upgrade SSD laten uitvoeren? Of wilt u de harde schijf laten vervangen? Fixers biedt u dan de klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 24 uur is uw laptop in de meeste gevallen weer als nieuw. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken! Kom gerust eens langs met uw laptop bij één van onze servicepunten.

U kunt niet langskomen? Geen probleem!

Ook als u niet kunt langskomen bij een Fixers Servicepunt, staan onze monteurs toch graag voor u klaar. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze opstuur service. U kunt dan uw laptop laten door PostNL of zelf opsturen. Welke optie u ook kiest, u profiteert altijd van onze opstuur service. Dat wil zeggen dat zo snel mogelijk na ontvangst uw Asus harde schijf vervangen wordt en uw laptop retour wordt gestuurd.

Asus upgrade SSD of HDD?

Op de harde schijf worden al uw foto’s, video’s, Word-documenten en andere bestanden opgeslagen. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van uw laptop. Daarnaast zorgt de harde schijf ook gedeeltelijk voor de snelheid van uw laptop.

Ouderdom of een val kan ervoor zorgen dat uw harde schijf niet goed werkt. Is dit bij u het geval? Dan kan Fixers uw harde schijf vervangen. De reparatiekosten zijn hiervoor op aanvraag.

Fixers kan uw Asus harde schijf vervangen op twee manieren:

  • Met behoud van data. Dit kan alleen als de harde schijf nog werkend is.
  • Zonder behoud van data. De harde schijf zal dan opnieuw geïnstalleerd moeten worden op de laptop.

Asus SSD upgrade?

Vroeger was opslagruimte synoniem aan de harde schijf, maar tegenwoordig heeft u ook andere opslagmogelijkheden. Wanneer u uw harde schijf vol of defect is, kunt u ook kiezen voor een Asus SSD upgrade.

Wat is dan het verschil tussen een harde schijf en een SSD?

  1. Harde schijf

De Hard Drive Disk, in de volksmond beter bekend als de harde schijf, bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Hierbij heeft u vaak veel geheugen voor een lage prijs. Het nadeel is dat de harde schijf wat traag is.

  1. SSD

De SSD, ofwel Solid State Disk, bestaat uit geheugenchips. Doordat deze schijf niet met bewegende onderdelen werkt, is deze sneller dan de traditionele harde schijf. Het opstarten van uw laptop gaat met een SSD bijvoorbeeld twee keer sneller dan met een harde schijf. De SSD combineert dan ook snelheid met opslagruimte. Het nadeel: de prijs ligt hoger dan die van een harde schijf.

Kosten Asus harde schijf vervangen

De prijs voor het vervangen van uw harde schijf is afhankelijk van voor welk type opslagruimte u kiest. De prijs voor Asus upgrade SSD of HDD is om die reden op aanvraag. De tarieven van Fixers zijn altijd inclusief btw en andere kosten. Hier bovenop komen dus geen extra kosten.

Fixers is helder of hoe wij te werk gaan. Onze monteurs leggen graag duidelijk aan u uit wat wij gaan doen en wat de kosten hiervoor zijn. Pas na uw akkoord gaan wij aan het werk. U weet zo altijd waar u aan toe bent.

Asus SSD upgrade? Of toch een harde schijf?

Twijfelt u nog welke opslagruimte u nodig heeft? Loop dan gerust eens bij ons binnen! Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen onze monteurs graag het verschil tussen de twee uit.

Heeft u nog andere vragen? Mail dan naar: of neem contact op met onze !

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap