0880040900

Acer moederbord vervangen

Meld je reparatie aan

Hét belangrijkste onderdeel van uw laptop is het moederbord. Alle verschillende componenten van uw laptop kunnen namelijk dankzij het moederbord met elkaar communiceren. Wanneer het moederbord beschadigd raakt, zorgt dit ervoor dat uw laptop niet of slecht werkt. Geen paniek! Het Acer moederbord vervangen biedt dan uitkomst. En dat laat u natuurlijk over aan Fixers. Altijd dé beste oplossing met onderdelen van de hoogste kwaliteit en dat voor een transparante prijs. Dat is wat wij onze smart service with a smile noemen.

Meld hier je reparatie aan

Acer moederbord vervangen? Altijd vakkundig en snel geholpen!

Eigenlijk kunt u uw laptop niet lang missen. U gebruikt hem voor werk, school of thuis om bijvoorbeeld bankzaken te regelen. Dat snapt Fixers. Het Acer moederbord vervangen wordt daarom snel en vakkundig uitgevoerd, zodat u snel weer verder kunt. Kom langs, laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem naar ons op. Welke optie u ook kiest, Fixers biedt altijd dé beste oplossing en een snelle reparatieservice. Met een smile uiteraard!

Acer moederbord vervangen? Wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

U wilt dé beste oplossing en daar zorgt Fixers ook gewoon voor. Onze monteurs gaan altijd zorgvuldig te werk bij een reparatie. Daardoor kan in 95% van de gevallen het Acer moederbord vervangen worden met behoud van al uw data. Daarnaast is het mogelijk om een data recovery uit te voeren. Het tarief voor de handeling is op aanvraag.

Hoe Fixers te werk gaat bij een moederbord vervangen

Van een laptop wordt vaak intensief gebruikgemaakt voor bijvoorbeeld school of werk. Hierdoor is de kans op het ontstaan van schade groot. Een onvoorzichtig moment en uw laptop ligt op de vloer te kijken of een glas water gaat per ongeluk over het toetsenbord.

Moet uw Acer moederbord vervangen worden, omdat deze kapotgegaan is? Fixers kan deze reparatie op twee manieren uitvoeren:

  1. Nieuwe GPU chip plaatsen

Op deze reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Het tarief hiervoor is afhankelijk van het model van uw laptop. Daarom is de prijs op aanvraag.

  1. Het moederbord vervangen bij waterschade

Liet u per ongeluk een glas water over uw laptop vallen en moet uw Acer moederbord vervangen worden? Fixers voert graag voor u een waterschade onderzoek uit, zodat al het vocht uit uw laptop verwijderd kan worden. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk langskomt! Zo voorkomt u erge(re) schade.

Kosten voor Acer moederbord vervangen

Fixers hanteert transparante tarieven. Alle kosten zijn in deze prijs inbegrepen.

Heeft u nog vragen over een Acer moederbord vervangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons mailen: . Spreekt u liever een medewerker persoonlijk? Bel dan naar een .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap