0880040900

Acer moederbord vervangen

Meld je reparatie aan

Hét belangrijkste onderdeel van uw laptop is het moederbord. Alle verschillende componenten van uw laptop kunnen namelijk dankzij het moederbord met elkaar communiceren. Wanneer het moederbord beschadigd raakt, zorgt dit ervoor dat uw laptop niet of slecht werkt. Geen paniek! Het Acer moederbord vervangen biedt dan uitkomst. En dat laat u natuurlijk over aan Fixers. Altijd dé beste oplossing met onderdelen van de hoogste kwaliteit en dat voor een transparante prijs. Dat is wat wij onze smart service with a smile noemen.

Acer moederbord vervangen? Altijd vakkundig en snel geholpen!

Eigenlijk kunt u uw laptop niet lang missen. U gebruikt hem voor werk, school of thuis om bijvoorbeeld bankzaken te regelen. Dat snapt Fixers. Het Acer moederbord vervangen wordt daarom snel en vakkundig uitgevoerd, zodat u snel weer verder kunt. Kom langs, laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem naar ons op. Welke optie u ook kiest, Fixers biedt altijd dé beste oplossing en een snelle reparatieservice. Met een smile uiteraard!

Acer moederbord vervangen? Wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

U wilt dé beste oplossing en daar zorgt Fixers ook gewoon voor. Onze monteurs gaan altijd zorgvuldig te werk bij een reparatie. Daardoor kan in 95% van de gevallen het Acer moederbord vervangen worden met behoud van al uw data. Daarnaast is het mogelijk om een data recovery uit te voeren. Het tarief voor de handeling is op aanvraag.

Hoe Fixers te werk gaat bij een moederbord vervangen

Van een laptop wordt vaak intensief gebruikgemaakt voor bijvoorbeeld school of werk. Hierdoor is de kans op het ontstaan van schade groot. Een onvoorzichtig moment en uw laptop ligt op de vloer te kijken of een glas water gaat per ongeluk over het toetsenbord.

Moet uw Acer moederbord vervangen worden, omdat deze kapotgegaan is? Fixers kan deze reparatie op twee manieren uitvoeren:

  1. Nieuwe GPU chip plaatsen

Op deze reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Het tarief hiervoor is afhankelijk van het model van uw laptop. Daarom is de prijs op aanvraag.

  1. Het moederbord vervangen bij waterschade

Liet u per ongeluk een glas water over uw laptop vallen en moet uw Acer moederbord vervangen worden? Fixers voert graag voor u een waterschade onderzoek uit, zodat al het vocht uit uw laptop verwijderd kan worden. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk langskomt! Zo voorkomt u erge(re) schade.

Kosten voor Acer moederbord vervangen

Fixers hanteert transparante tarieven. Alle kosten zijn in deze prijs inbegrepen.

Heeft u nog vragen over een Acer moederbord vervangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons mailen: . Spreekt u liever een medewerker persoonlijk? Bel dan naar een .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores