0880040900

Acer computer laten repareren

Meld je reparatie aan

Acer computer

Is uw Acer laptop defect en bent u op zoek naar een geschikte partij voor uw Acer reparatie? Fixers.nl staat voor u klaar en zorgt dat uw reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Daarnaast bieden wij 6 maanden uitgebreide garantie op uw Acer reparatie. Voor meer informatie over uw reparatie drukt u hieronder op een van de apparaten.

Acer reparatie Nederland

Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor uw Acer reparatie. Onze monteurs werken met passie aan uw defecte laptop of computer en zorgen ervoor dat uw Acer reparatie binnen 24 uur wordt uitgevoerd. Na uw Acer reparatie ontvangt u van ons altijd 6 maanden uitgebreide garantie op de reparatie. U kunt er voor kiezen om uw Acer reparatie langs te brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending. Uw Acer reparatie wordt dan verzekerd verzonden naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep.

Acer laptop reparatie

Of het nu gaat om de reparatie van uw Acer laptop of uw Acer computer, wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad. Ons centrale magazijn telt meer dan 1.000.000 onderdelen! De kans is dus groot dat uw Acer reparatie supersnel geregeld is. Voor de reparatie van uw Acer laptop gebruiken wij enkel originele onderdelen waarop wij een uitgebreide garantie bieden. Wilt u meer informatie over uw Acer reparatie of heeft u een technische vraag voor een van onze specialisten?

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap