0880040900

Acer toetsenbord vervangen

Meld je reparatie aan

Een verslag of mailtje tikken wordt wel heel lastig als de spatie (of een andere toets) niet werkt. U kunt natuurlijk omwegen zoeken om toch die ene toets te kunnen gebruiken, maar u kunt ook langskomen bij Fixers voor Acer toetsenbord vervangen.

Meld hier je reparatie aan

Uw Acer toetsenbord vervangen? In de meeste gevallen binnen 24 uur

U zit er niet op te wachten dat u uw laptop niet goed kunt gebruiken, omdat het toetsenbord kapot is. Dat begrijpt Fixers. Een toetsenbord Acer vervangen onze monteurs in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Geen tijd om langs te komen om toetsenbord Acer vervangen?

U wilt van onze service gebruikmaken, maar u kunt niet langskomen bij een van onze servicepunten? Geen enkel probleem! Maakt u dan gebruik van onze opstuur service. Stuur uw laptop op naar ons of laat uw laptop door PostNL. In beide gevallen wordt binnen zo snel mogelijk na ontvangst het toetsenbord vervangen Acer en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

De reparatiekosten voor toetsenbord vervangen Acer

Niet elk toetsenbord van een Acer laptop is hetzelfde. De prijzen voor een Acer toetsenbord vervangen kunnen hierdoor onderling verschillen. Het standaardtarief voor deze reparatie is €49,-. Daarbij komen nog de kosten voor het onderdeel zelf. De tarieven de Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wilt u graag meer weten over hoeveel een toetsenbord Acer vervangen kost? Neem dan contact op.

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Acer toetsenbord vervangen? Fixers biedt altijd dé beste oplossing

Fixers helpt u niet alleen snel weer op weg. Ook kiezen wij altijd voor dé beste oplossing. Zo werken wij alleen met onderdelen die aan dé allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor weet u zeker dat u vakkundig geholpen wordt bij Fixers. En dat is niet alles! U krijgt ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.

Laat Fixers uw toetsenbord Acer vervangen

Uw laptop is in goede handen bij ons. Ook wanneer u niet uw toetsenbord vervangen Acer wilt laten vervangen, maar een ander probleem met uw laptop heeft, kunt u bij ons terecht.

Kom dus gerust eens binnenlopen met uw kapotte laptop of ander smart device!

Nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt een e-mail sturen naar: of neem telefonisch contact op door te bellen naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap