0880040900

Acer videokaart vervangen

Meld je reparatie aan

Uw laptop heeft altijd een videokaart. Was dat niet zo, dan zou u niet kunnen internetten, filmpjes kijken of e-mails verzenden. Schade door bijvoorbeeld een val kan ervoor zorgen dat uw videokaart niet goed meer werkt. Is uw videokaart kapotgegaan door een val? Laat uw Acer videokaart vervangen door Fixers! Ook wanneer u graag een betere videokaart wilt, omdat uw huidige videokaart niet sterk genoeg is, staan wij graag voor u klaar.

Acer videokaart vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers

Een kapotte laptop of eentje die niet goed werkt, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Dat snapt Fixers en daarom helpen onze monteurs u vakkundig en snel weer op weg! Loop gerust eens binnen bij een van onze Servicepunten bij SWOOP. Een afspraak maken is niet nodig!

U kunt niet langskomen, maar wilt toch graag dat wij uw videokaart vervangen Acer? Dan biedt Fixers u onze 24-uursservice. U kunt ervoor kiezen om uw laptop op te sturen of laat deze ophalen door PostNL. In beide gevallen wordt binnen 24 uur na ontvangst uw Acer videokaart vervangen en wordt uw gerepareerde laptop weer retour gestuurd.

Defecte videokaart vervangen Acer laptop

Werkt het scherm van uw Acer laptop niet meer? Of ziet u op het beeldscherm allemaal strepen en vlekken? De kans is dan groot dat uw videokaart defect is. Is dit het geval, laat Fixers dan uw videokaart vervangen Acer. Onze monteurs gaan hierbij altijd uiterst zorgvuldig te werk en gebruiken alleen onderdelen van dé hoogste kwaliteit.

Fixers hanteert hierbij een heldere werkwijze. Onze monteurs leggen duidelijk aan u uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. U weet hierdoor altijd waar u aan toe bent. En dat is natuurlijk wel zo fijn!

Videokaart upgrade nodig?

In sommige gevallen is de standaard videokaart niet sterk genoeg. Gamet u bijvoorbeeld veel, dan kan het zijn dat een ‘gewone’ videokaart dit niet aankan. Uw Acer videokaart vervangen is dan zeker aan te raden

Welke videokaart u nodig heeft, ligt aan waarvoor u uw laptop gebruikt. Als u games in HD-kwaliteit wil spelen, dan heeft u een krachtige videokaart nodig. Gebruikt u uw laptop voor fotobewerking, dan kunt u met een minder sterke videokaart ook prima uit de voeten. Het vinden van de juiste videokaart, daar helpen onze medewerkers u graag bij.

Kosten videokaart vervangen Acer laptop

De reparatiekosten voor een Acer videokaart vervangen zijn afhankelijk van welke videokaart u kiest. Over het algemeen genomen geldt dat hoe zwaarder de videokaart is, hoe hoger het kostenplaatje is. De tarieven van Fixers zijn altijd inclusief btw- en andere kosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar een van onze of stuur een e-mail naar: .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores