0880040900

Apple reparatie Aalten - Binnen 24 uur met garantie!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Aalten

Wanneer u op zoek bent naar een Apple reparatie Aalten, dan zit u bij Fixers.nl goed! Binnen 24 uur gerepareerd, een scherp tarief en 6 dagen per week geopend om uw Apple reparatie Aalten in ontvangst te nemen, dat is de kracht van Fixers.nl! Twijfelt u nog? Wij staan u graag telefonisch te woord.

Apple reparatie Aalten

Is uw MacBook of iMac stuk? Dan helpen wij u graag verder! Wij helpen u direct verder met uw Apple reparatie Aalten. Onze Apple specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar om uw MacBook of iMac weer in nieuwstaat te brengen! Stuur daarom uw MacBook of iMac op naar ons repair store voor een professionele reparatie met 3 maanden garantie. Wij hebben de beschikking over een groot magazijn met meer dan 100.000 onderdelen! Op die manier kunnen wij binnen 24 uur beschikken over de onderdelen die nodig zijn voor uw Apple reparatie Aalten. Is uw onderdeel reeds in ons servicepunt op voorraad? Dan is uw Apple reparatie Aalten nog dezelfde dag klaar!

Een Apple reparatie opsturen, hoe werkt dat?

Meld uw apple reparatie Aalten eenvoudig aan via het reparatieformulier op onze website. U ontvangt dan direct van ons een PostNL etiket waarmee u uw Apple reparatie gratis kunt opsturen naar ons reparatie centrum in Nieuw-Vennep. U kunt uw pakket inleveren bij een erkend PostNL pakketpunt bij u in de buurt.

Als uw Apple reparatie Aalten is ontvangen bij ons service center in Nieuw-Vennep ontvangt u van ons een bevestiging. Onze monteurs gaan dezelfde werkdag aan de slag met uw iMac of MacBook en u ontvangt direct een diagnose. Gaat u akkoord met de kostenopgave? Dan beginnen wij direct met de reparatie van uw Apple apparaat. Zodra de reparatie is afgerond ontvangt u per email een factuur. Na betaling wordt uw Apple reparatie dezelfde dag nog retour gezonden. Zo kunt u snel weer aan het werk op uw iMac of MacBook! Stuur nu uw reparatie op!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap