0880040900

Apple reparatie Amersfoort - binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Amersfoort

Voor een deskundige Apple reparatie Amersfoort kiest u voor de diensten van Fixers. Bij ons maakt u gebruik van een ouderwets snelle service. Daarnaast geven we 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties.Meldt uw MacBook of iMac reparatie aan via en ontvang je geliefde Apple binnen enkele dagen gerepareerd terug! Heeft u nog vragen over de reparatie van uw iMac of MacBook? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Amersfoort

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw Apple reparatie Amersfoort dan bent u bij ons aan het goede adres. De monteurs van Fixers zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw MacBook of iMac. Stuur daarom uw Apple apparaat op naar Fixers.nl voor een professionele reparatie met 3 maanden garantie. Doordat wij bijna alle onderdelen op voorraad hebben zijn wij in staat in de meeste gevallen de reparatie binnen 1-3 werkdagen af te ronden. Stuur uw reparatie dus snel op!

MacBook reparatie Amersfoort

Meldt uw reparatie bij ons aan via het reparatieformulier op onze website. Na het invullen van het reparatieformulier ontvangt u automatisch een PostNL etiket in uw e-mail waarmee u uw pakket gratis en verzekerd kan versturen naar ons reparatie-centrum in Nieuw-Vennep. U kunt uw pakket inleveren bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1209 reviews op trustpilot
Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap