0880040900
Fixers ingang

Amstelveen

Apple Service Provider
Binnenhof 77, 1181ZJ Amstelveen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Apple reparatie Amstelveen

Voor de beste Apple reparatie Amstelveen komt u naar Fixers. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op de reparatie van uw computer of laptop. Wij zorgen er namelijk voor dat een Apple reparatie Amstelveen zo snel mogelijk is gerepareerd en tegen een superscherp tarief. Zo kunt u supersnel weer aan het werk. Dat is pas service! Kom nu nog langs bij ons servicepunt in Amsterdam of Nieuw-Vennep! Daar kunt u 6 dagen per week terecht zonder afspraak! Heeft u nog vragen? bel dan met één van onze monteurs 088-0040900.

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkel, wat voorheen een SmartphoneRepair store was:

Apple repareren in Amstelveen

De reparatie van uw iMac is een lastige klus. Er is namelijk speciale apparatuur voor nodig om de reparatie van uw iMac zonder risico en vakkundig uit te kunnen voeren. Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur om de reparatie van uw iMac vrijwel altijd binnen 1-3 werkdagen uit te voeren. Zo kunt u snel weer aan het werk en hoeft u nooit lang zonder uw geliefde Apple apparaat te zitten. Heeft u nog vragen over de reparatie? Neem dan contact met ons op.

Stuur uw Apple reparatie op!

Bent u niet in de gelegenheid om uw Apple reparatie Amstelveen langs te brengen bij ons servicepunt? Meldt dan uw reparatie aan via het reparatieformulier. U ontvangt dan automatisch een verzendetiket van PostNL. Hiermee kan u gratis en verzekerd uw MacBook of iMac opsturen naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep.

Heeft u nog meer vragen over uw Apple reparatie Amstelveen? Neem dan contact op met een van onze monteurs via 088-0040900 of stuur een e-mail naar info@fixers.nl. Wij helpen u graag verder!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores