0880040900

Apple Reparatie Andel - binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Andel

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw Apple reparatie Andel dan bent u bij ons aan het goede adres. De monteurs van Fixers zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw Mac. Stuur daarom uw Imac of MacBook op naar Fixers.nl voor een professionele reparatie. U ontvangt tevens 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Doordat wij bijna alle onderdelen op voorraad hebben zijn wij in staat in de meeste gevallen de reparatie binnen 24 uur af te ronden. Stuur uw reparatie vandaag nog op.

Hoe verloopt uw Apple reparatie?

Meldt uw reparatie bij ons aan via het reparatieformulier op onze website. Na het invullen van het reparatieformulier ontvangt u automatisch een PostNL etiket in uw e-mail waarmee u uw pakket gratis en verzekerd kan versturen naar ons reparatiepunt in Nieuw-Vennep. U kunt uw pakket inleveren bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. Nadat uw Apple reparatie is ontvangen bij ons reparatie-centrum ontvangt u een ontvangstbevestiging. Daarna ontvangt u dezelfde werkdag een kostenopgave van een van onze monteurs. Na goedkeuring van deze kostenopgave kunt u deze via iDeal of per overschrijving voldoen. Er wordt direct gestart met de reparatie zodat uw apparaat zo snel mogelijk weer retour kan. Vaak heeft u uw MacBook of Imac de volgende dag weer in huis! Zo kunt u snel weer verder werken met de Mac. Stuur nu uw reparatie op!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap