0880040900

Apple Reparatie Anderen - Wij repareren uw Apple.

Meld je reparatie aan

Apple Reparatie Anderen

U wilt deskundig geholpen worden met uw Apple reparatie Anderen. U kiest dan voor de diensten van Fixers, met altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. U wordt altijd binnen 24 uur geholpen.

Apple reparatie Anderen

Heeft u een Apple reparatie Anderen en bent u opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van Apple producten? U bent bij ons op het juiste adres. Onze monteurs zijn opgeleid voor het uitvoeren van uw Apple reparatie. Stuur daarom uw Mac vandaag nog op. Zo kunt u namelijk zo snel mogelijk weer verder werken op uw MacBook of iMac. Doordat wij de meeste producten direct uit onze eigen voorraad kunnen halen is uw Apple reparatie meestal binnen 24 uur gedaan. Stuur uw Apple reparatie vandaag nog naar ons op!

Hoe werkt de reparatie?

U kunt uw reparatie online aanmelden via het reparatieformulier op onze site. Zodra u het formulier met uw Apple reparatie heeft verzonden ontvangt u automatisch een etiket van PostNL in uw e-mail. Dit etiket plakt u op het pakket met uw Mac. Uw MacBook of iMac wordt dan gratis en verzekerd verzonden met PostNL naar ons service-center in Nieuw-Vennep. Zodra wij het pakket hebben ontvangen starten wij direct met het stellen van de diagnose. Zodra wij weten wat er aan de hand is ontvangt u van ons een kostenopgave van een van onze monteurs. Indien u overgaat tot reparatie kunt u de opgave voldoen met een overschrijving of iDeal betaling. Na ontvangst van de betaling starten wij direct met de Apple reparatie, zodat u zo snel mogelijk weer door kunt! Stuur uw mac reparatie vandaag nog op!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap