0880040900

Apple Reparatie Andijk - 24 uur Apple service

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Andijk

Uw Apple reparatie Andijk professioneel en snel laten uitvoeren? Kies dan voor de snelle service van PCservice. Indien u de Apple reparatie door ons laat uitvoeren heeft u altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Apple reparatie Andijk

Uw Apple reparatie Andijk snel en goed laten uitvoeren? Bent u op zoek naar een bedrijf met Apple reparatie ervaring? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze monteurs zijn specialist in het uitvoeren van apple reparaties en helpen u graag weer op weg. Stuur uw Mac vandaag nog op! Zo kunt u gauw weer aan de slag op uw iMac of MacBook. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad waardoor u in de meeste gevallen binnen 24 uur weer in bezit bent van uw Apple. Stuur uw Apple reparatie vandaag nog naar ons op!

De reparatieprocedure

Uw Apple reparatie meld u simpel en snel aan via ons website. U ontvangt automatisch een PostNL etiket voor de gratis en verzekerde verzending. Dit etiket plakt u op de doos met uw Mac. Zodra wij uw MacBook of iMac hebben ontvangen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep beginnen wij direct met de diagnose. Nadat wij de diagnose hebben gesteld laten wij u weten wat de Apple reparatie gaat kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan wij na betaling direct over tot de reparatie van uw Mac. Stuur uw MacBook of iMac reparatie vandaag nog naar ons op!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap