0880040900

Apple Reparatie Anerveen - Wij repareren uw Apple

Meld je reparatie aan

Apple Reparatie Anerveen

Een goede en snelle Apple reparatie Anerveen? Kies voor Fixers. Wij staan voor een scherpe prijs en snelle reparatie van uw Mac. Mits de onderdelen op voorraad zijn is de reparatie binnen 24 uur afgerond!

Apple reparatie Anerveen

U bent op zoek naar een bedrijf voor een Apple reparatie. U wilt een snelle en goede service maar wilt niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u op zoek naar ons! Onze monteurs op het servicepunt in Nieuw-Vennep zijn gespecialiseerd in het maken van Apple producten. Zowel voor MacBook’s als iMac’s bent u bij ons op het goede adres. Stuur uw Apple reparatie Anerveen vandaag nog naar ons op en u kunt zo snel mogelijk weer aan de slag!

Wat houdt de reparatieprocedure in?

U meld uw Apple reparatie Anerveen aan via ons reparatieformulier op de site. Wij ontvangen uw aanmelding en u ontvangt een etiket van PostNL in uw mailbox. Dit etiket plakt u op doos met uw Apple voor een verzekerde en gratis verzending naar ons servicepunt. Zodra wij uw Apple reparatie ontvangen gaan wij een diagnose stellen. Wij koppelen deze diagnose aan u terug en u ontvangt een prijsopgave. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan gaan wij na betaling de Apple reparatie uitvoeren. Zo kunt u snel weer met uw iMac of MacBook aan de slag! Stuur uw Mac vandaag nog naar ons servicepunt!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap