0880040900

Apple reparatie Appelscha

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Appelscha

Werkt je iPad niet meer, start deze niet meer op? Geen nood, je kunt je iPad, iPhone, iMac of MacBook gewoon gratis naar ons opsturen voor een Apple reparatie in Appelscha. Wij gaan er direct voor je mee aan de slag, zodat je er snel weer gebruik van kunt maken zoals je dat gewend bent.

Verzending van je iMac of MacBook is gratis!

Je hoeft de kosten voor de verzending uiteraard niet te betalen, die nemen wij voor onze rekening. Wij zijn de specialisten in Apple reparaties in Appelscha, we berekenen je daarom alleen de kosten voor de reparatie zelf. We gaan er snel voor je mee aan de slag, na de Apple reparatie in Appelscha sturen we je het product ook weer gewoon gratis retour. We nemen de kosten voor de verzending zowel heen als terug voor onze rekening, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken.

Snelle Apple reparatie

We zorgen standaard voor een snelle Apple reparatie in Appelscha, we gaan er binnen 24 uur voor je mee aan de slag. Stuur je ons vandaag nog je apparaat toe? We hebben het dan morgen tot onze beschikking, we gaan er direct voor je mee aan de slag. Vervolgens sturen we het product zo snel mogelijk naar je retour. Op die manier zorgen we voor een snelle Apple reparatie in Appelscha, zodat jij zo kort mogelijk zonder je Apple-device zit. Dit geldt uiteraard voor zowel je iPad, een iMac, iPhone en MacBook.

No cure, no pay in Appelscha

Bovendien voeren we de Apple reparatie op basis van no cure, no pay voor je uit. Dat betekent dat je geen kosten hoeft te maken wanneer we er niet in slagen het probleem voor je op te lossen. We beschikken echter over ervaren specialisten voor de Apple reparatie in Appelscha, wat betekent dat we je zowel bij problemen met de software als de hardware goed van dienst kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw Apple-device snel weer werkt zoals je dat gewend bent, zodat je daar na de Apple reparatie weer vlot gebruik van kunt maken.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap