0880040900

Apple reparatie Bedum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Bedum

Tijd voor een Apple reparatie in Bedum? Kom je er zelf niet meer uit nu je iPhone, iPad, MacBook of iMac niet meer op lijkt te willen starten? Wij zijn je er graag mee van dienst, je kunt je Apple product gewoon gratis naar ons opsturen.

Kapot Apple apparaat verzenden

Inderdaad, je kunt je kapotte apparaat gratis naar ons verzenden wanneer je een Apple reparatie in Bedum wilt laten uitvoeren. Je kunt gebruik maken van ons antwoordnummer, wat betekent dat wij de kosten voor onze rekening nemen. Na de reparatie sturen we het product uiteraard weer aan je toe. We nemen opnieuw de verzendkosten voor onze rekening. Dat betekent dat je bij ons alleen betaalt voor de Apple reparatie in Bedum, zowel wanneer je het product bij ons langs komt brengen als wanneer je besluit gebruik te maken van de mogelijkheden tot verzending.

iMac reparatie in Bedum

We kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn met een Apple reparatie in Bedum, we zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de reparaties van iMac computers. Start de computer niet meer op, krijg je het scherm niet meer aan de praat of heb je het idee dat er een fout zit in de software die je gebruikt? Wij gaan voor je na wat er daadwerkelijk aan de hand is en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing. Wat dat betreft kun je er op basis van onze Apple reparatie in Bedum op rekenen dat je vlot weer aan de slag kunt, zodat je door kunt met waar je mee bezig was.

Apple reparatie met hoogwaardige onderdelen

We voeren de Apple reparatie in Bedum voor je uit met hoogwaardige materialen, waardoor je kunt rekenen op een reparatie die het probleem oplost en er bovendien voor zorgt dat je de komende tijd vooruit kunt. We bieden je niet voor niets standaard 3 maanden garantie aan op de reparatie, we staan voor onze specialisten en de materialen die we gebruiken. We verzorgen graag de Apple reparatie in Bedum wanneer er een apparaat kapot is gegaan, zodat je weer kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de producten van Apple.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap