0880040900

Apple reparatie Bedum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Bedum

Tijd voor een Apple reparatie in Bedum? Kom je er zelf niet meer uit nu je iPhone, iPad, MacBook of iMac niet meer op lijkt te willen starten? Wij zijn je er graag mee van dienst, je kunt je Apple product gewoon gratis naar ons opsturen.

Kapot Apple apparaat verzenden

Inderdaad, je kunt je kapotte apparaat gratis naar ons verzenden wanneer je een Apple reparatie in Bedum wilt laten uitvoeren. Je kunt gebruik maken van ons antwoordnummer, wat betekent dat wij de kosten voor onze rekening nemen. Na de reparatie sturen we het product uiteraard weer aan je toe. We nemen opnieuw de verzendkosten voor onze rekening. Dat betekent dat je bij ons alleen betaalt voor de Apple reparatie in Bedum, zowel wanneer je het product bij ons langs komt brengen als wanneer je besluit gebruik te maken van de mogelijkheden tot verzending.

iMac reparatie in Bedum

We kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn met een Apple reparatie in Bedum, we zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de reparaties van iMac computers. Start de computer niet meer op, krijg je het scherm niet meer aan de praat of heb je het idee dat er een fout zit in de software die je gebruikt? Wij gaan voor je na wat er daadwerkelijk aan de hand is en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing. Wat dat betreft kun je er op basis van onze Apple reparatie in Bedum op rekenen dat je vlot weer aan de slag kunt, zodat je door kunt met waar je mee bezig was.

Apple reparatie met hoogwaardige onderdelen

We voeren de Apple reparatie in Bedum voor je uit met hoogwaardige materialen, waardoor je kunt rekenen op een reparatie die het probleem oplost en er bovendien voor zorgt dat je de komende tijd vooruit kunt. We bieden je niet voor niets standaard 3 maanden garantie aan op de reparatie, we staan voor onze specialisten en de materialen die we gebruiken. We verzorgen graag de Apple reparatie in Bedum wanneer er een apparaat kapot is gegaan, zodat je weer kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de producten van Apple.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap