0880040900

Apple reparatie Bergen - binnen 24 uur! Fixers.nl

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Bergen

Voor Apple reparatie Bergen maakt u gebruik van de ouderwets snelle service van Fixers. Wij zorgen voor een professionele reparatie die zo goed is, dat we er 3 maanden garantie op geven.

Maak gebruik van de vertrouwde apple reparatie service en stuur uw MacBook of iMac vandaag nog op voor reparatie. Nadat uw apparaat is ontvangen wordt deze aangemeld in ons systeem en ontvangt u hiervan een e-mail. Dezelfde dag nog ontvangt u een e-mail met een diagnose en een offerte voor de apple reparatie bergen. Na uw akkoord wordt de reparatie binnen 24 uur voltooid en retour gestuurd.

Apple reparatie Bergen

De reparatie van een Apple computer is een riskante klus waarbij veel fout kan gaan. Laat dit daarom altijd uitvoeren door gespecialiseerde monteurs. De monteurs van Fixers zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van iMacs en MacBooks. Zodat u altijd uit kunt gaan van een vakkundige reparatieHeeft u nog vragen over uw reparatie of wil u graag een prijsindicatie van de kosten? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of reparatie@pcservice.nl

MacBook Reparatie Bergen

Is het scherm van uw MacBook gebarsten of is uw MacBook heel erg traag geworden? Wij schonen uw mac op en maken hem weer zo goed als nieuw. Niet alleen voor hardware reparaties staan wij voor u klaar. Maar ook voor hulp bij softwareproblemen of een trage MacBook of iMac kunt u bij ons terecht. Vul online het reparatieformulier in en voeg deze bij het apparaat. Stuur het apparaat verzekerd via PostNL naar onze reparatieafdeling. Wij zorgen dat u als tevreden klant, en apple gebruiker uw MacBook weer zo snel mogelijk retour ontvangt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap