0880040900

Apple reparatie Capelle aan den IJssel

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Capelle aan den IJssel

Een betrouwbaar adres voor uw Apple reparatie Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Fixers.nl aan het juiste adres. Wij verzorgen uw Apple reparatie Capelle aan den IJssel van voor tot achter.Meldt uw reparatie online aan via het reparatieformulier op onze webpagina en ontvang een PostNL verzendsticker. Met deze stickers verstuurd u uw Apple reparatie gratis naar ons repair store. Vaak ontvangt u binnen 2 dagen uw MacBook of iMac reparatie retour.

Apple reparatie Capelle aan den IJssel

Als uw Apple reparatie Capelle aan den IJssel is aangemeld via het reparatieformulier zijn wij direct op de hoogte van de door u opgestuurde reparatie. Zodra uw iMac of MacBook reparatie is ontvangen door ons ontvangt u dezelfde werkdag nog een ontvangstbevestiging met een prijsopgave & diagnose van uw Apple reparatie. Gaat u akkoord met de reparatiekosten? Dan beginnen wij direct met uw reparatie. Uw Apple reparatie Capelle aan den IJssel is vaak al binnen 24 uur afgerond en retour gezonden.

MacBook reparatie Capelle aan den IJssel

De reparatie van uw MacBook of iMac is gespecialiseerd werk. Laat dit daarom ook altijd uitvoeren door een erkende monteur. Fixers.nl staat voor u klaar bij uw Apple reparatie Capelle aan den IJssel. Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw MacBook of iMac. Heeft u nog vragen over uw Apple reparatie of wilt u een monteur spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag telefonisch verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap