0880040900

Apple reparatie Delft - Professionele Apple reparaties.

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Delft

Uw MacBook of iMac is defect en u wilt snel weer aan het werk? Laat dan uw Apple reparatie Delft uitvoeren door Fixers.nl. U kunt er voor kiezen om uw reparatie online aan te melden voor verzending of langs te komen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep (naast de A44). Meld uw Apple reparatie Delft aan via ons reparatieformulier en stuur uw Apple reparatie GRATIS op naar ons reparatie-centrum. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Delft

Als u uw Apple reparatie Delft heeft aangemeld middels onder reparatieformulier dan zorgen wij ervoor dat uw MacBook of iMac vaak al binnen 3 werkdagen weer gerepareerd is. Na aanmelden van uw Apple reparatie Delft ontvangt u van ons een verzend-etiket van PostNL. Hiermee kunt u uw pakket gratis verzenden naar ons servicepunt. Zodra uw Apple reparatie bij ons binnen is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en ontvangt u dezelfde werkdag nog een prijsopgave per e-mail. Gaat u akkoord dan beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie.

MacBook reparatie Delft

Waarom wij beter zijn dan onze concurrenten? Wij hebben een eigen voorraad met bijna alle iMac of MacBook onderdelen. Daarnaast zijn al onze specialisten opgeleid en gecertifieerd voor de reparatie van uw Apple. Ook ontvangt u op de door ons uitgevoerde Apple reparatie Delft 3 maanden garantie. Zo bent u altijd zeker van een goed uitgevoerde en betrouwbare reparatie. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze erkende monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap