0880040900

Apple reparatie Den Bosch

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Den Bosch

Voor elke Apple reparatie kiest u voor Fixers.nl. Wij repareren zo snel mogelijk na ontvangst van uw iMac of Macbook reparatie. Zo bent u altijd weer snel in het bezit van uw geliefde Apple apparaat. Meldt uw MacBook of iMac reparatie aan via onze website en wordt direct geholpen met uw iMac of Macbook reparatie! Heeft u nog vragen over de reparatie neem dan contact op via: 085 019 2904. 

Adres Fixers Den Bosch 

Burgemeester Burgerslaan 40B
5245 NH
Rosmalen


 > Klik hier voor de routebeschrijving. 

TELEFOON: 085 019 2904

Openingstijden Fixers Den Bosch

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag
: 10:00-18:00
Woensdag
: 10:00-18:00
Donderdag
: 10:00-18:00
Vrijdag
: 10:00-18:00
Zaterdag
: 10:00 - 17:00
Zondag
: Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Apple reparatie Leiden

Als u er voor kiest uw Apple reparatie Leiden aan te melden via onze website ontvangt u direct een verzend-etiket van PostNL. Daarmee stuurt u uw iMac of Macbook gratis en verzekerd op naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep. U kunt uw pakket af geven bij meer dan 2000 PostNL servicepunten in Nederland. Zodra ons repair store uw Apple reparatie Leiden heeft ontvangen ontvangt u een bevestiging en dezelfde dag een prijsopgaaf per e-mail. Spreekt u liever persoonlijk een monteur over de reparatie? Dan kan de prijsopgave natuurlijk ook telefonisch!

Apple reparatie Leiden

Wij van Fixers.nl zijn uw specialist voor Apple reparatie Leiden. Bij Fixers werken wij uitsluitend met Apple gespecialiseerde monteurs. Zo bent u er altijd zeker van dat u iMac of Apple reparatie in goede handen is. Fixers levert dan ook 3 maanden garantie op elke door ons uitgevoerde Apple reparatie, zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede reparatie. Binnen 24 uur is uw Apple apparaat vaak al weer gereed, wel zo fijn toch? Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs persoonlijk spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap