0880040900

Apple reparatie Venlo

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Venlo

Zoek je een specialist voor een Apple reparatie in Venlo? Je bent bij ons aan het juiste adres, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Hoe dat werkt? Opsturen van je Apple apparaat is voldoende, of het nu gaat om een oudere iPhone of een nieuwe MacBook waarvoor je geen Apple Care hebt afgesloten.

Kwalitatief goede Apple reparatie

Uiteraard zorgen we voor een kwalitatief goede Apple reparatie in Venlo, zodat je weer kunt rekenen op een apparaat dat vlekkeloos werkt zoals je dat van Apple gewend bent. Werk je al jaren met Apple en ging er eigenlijk nooit iets mis? Geen probleem, je kunt je Apple product online aanmelden en naar ons versturen. Wij gaan ermee aan de slag en zorgen ervoor dat je binnen 24 uur van ons hoort wat er aan de hand was en welke Apple reparatie in Venlo we voor je hebben uitgevoerd. Jij hebt daarna weer snel de beschikking over je Apple apparaat.

Apple reparatie met een glimlach in Venlo

We voeren zowel de Apple reparatie in Venlo als bijvoorbeeld het online en telefonisch contact altijd met een glimlach voor je uit. Wij worden enthousiast van techniek, vooral wanneer we erin slagen jouw apparaat weer netjes te herstellen. Je hebt weer een iPhone, iPad, MacBook of iMac die als nieuw is, zonder dat je daar hoge kosten voor betaalt. Wij noemen dat een Apple reparatie in Venlo met een glimlach, die jou een gerepareerd iDevice oplevert.

iMac, MacBook, iPad of iPhone

We kunnen je voor diverse apparaten van dienst zijn met een Apple reparatie in Venlo, wat dat betreft kun je allerlei apparaten bij ons terecht. Doet je iMac het niet meer en weet je niet goed waar dat aan ligt of wil je MacBook niet meer opstarten? We repareren iPhones en de iPad, onze specialisten zijn daar uitstekend in thuis. Je bent bij ons wat dat betreft aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Venlo, wij zorgen ervoor dat je apparaat vlot weer als een zonnetje draait.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap