0880040900

Apple reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Apple Reparatie Dordrecht

Heeft u geliefde Apple de geest gegeven? Dat is vervelend, maar wij gaan er voor zorgen dat de reparatie snel en vlekkeloos gebeurt. Dat beloof ik u! Meldt uw Apple reparatie Dordrecht aan via onze website en stuur uw iMac of MacBook gratis op naar ons repair store en ontvang uw Apple apparaat binnen enkele dagen gerepareerd terug tegen een super scherp tarief. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Dordrecht

Nadat u uw Apple reparatie Dordrecht hebt aangemeld via onze website ontvangt u van ons een PostNL Verzendsticker per e-mail. Hiermee kunt u uw Apple apparaat gratis en snel versturen bij een van de 2500 servicepunten van PostNL. Nadat uw Apple reparatie Dordrecht is ontvangen bij ons repair store ontvangt u een bevestiging en dezelfde dag een prijsopgave per e-mail.

MacBook reparatie Dordrecht

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze reparaties hoog blijf worden al onze monteurs speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Zo weet u dat er altijd een echte specialist aan uw Apple reparatie werkt. Daarnaast geven wij u altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap