0880040900

Apple reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Apple Reparatie Dordrecht

Heeft u geliefde Apple de geest gegeven? Dat is vervelend, maar wij gaan er voor zorgen dat de reparatie snel en vlekkeloos gebeurt. Dat beloof ik u! Meldt uw Apple reparatie Dordrecht aan via onze website en stuur uw iMac of MacBook gratis op naar ons repair store en ontvang uw Apple apparaat binnen enkele dagen gerepareerd terug tegen een super scherp tarief. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Dordrecht

Nadat u uw Apple reparatie Dordrecht hebt aangemeld via onze website ontvangt u van ons een PostNL Verzendsticker per e-mail. Hiermee kunt u uw Apple apparaat gratis en snel versturen bij een van de 2500 servicepunten van PostNL. Nadat uw Apple reparatie Dordrecht is ontvangen bij ons repair store ontvangt u een bevestiging en dezelfde dag een prijsopgave per e-mail.

MacBook reparatie Dordrecht

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze reparaties hoog blijf worden al onze monteurs speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Zo weet u dat er altijd een echte specialist aan uw Apple reparatie werkt. Daarnaast geven wij u altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap