0880040900

Apple reparatie Eelde

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Eelde

Ben je op zoek naar een Apple reparateur voor de reparatie van je iMac of MacBook? Fixers.nl verzorgt je Apple reparatie Eelde binnen 24 uur en met 3 maanden garantie. Je kunt je MacBook of iMac reparatie aanhouding aanmelden voor een gratis verzending via PostNL of je komt langs bij een van onze reparatiecentra.

Heb je een vraag over je Apple reparatie Eelde? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Eelde

Je kunt je Apple reparatie eenvoudig aanmelden via onze website. Navigeer via het menu naar jouw type MacBook of iMac en kies vervolgens voor de reparatie of een gratis diagnose. Via de e-mail ontvang je vervolgens een verzendetiket van PostNL waarmee je jouw Apple reparatie Eelde gratis naar ons verstuurd. Wij zelfde dag van aankomst nog een diagnose van je apparaat.

MacBook & iMac reparatie Eelde

Omdat je er zeker van wilt zijn dat de reparatie van je Mac goed wordt uitgevoerd zijn al onze monteurs Apple gecertificeerd. Dit betekend dat ze speciaal opgeleid zijn om jouw apparaat met de grootste zorgvuldigheid te repareren. Buiten de reparatie van je iMac of MacBook zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie van je iPhone, iPad en Apple Watch. Wij hebben bijna alle onderdelen voor dit soort reparatie altijd op voorraad.

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores