0880040900

Apple reparatie Emmen - Gecertificeerde Apple monteur

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Emmen

Als uw vertrouwde Apple MacBook of iMac defect is dan is dat al vervelend genoeg. Daarom gaan wij er voor zorgen dat de reparatie hiervan snel en zonder al te dure kosten gebeurt. Wij zorgen namelijk dat uw Apple reparatie Emmen vaak al binnen 24 uur na ontvangst wordt uitgevoerd. Meldt uw Apple reparatie Emmen aan via onze website en stuur uw MacBook reparatie gratis op naar ons servicepunt en ontvang uw Apple vaak al binnen 2 dagen gerepareerd terug. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Emmen

Nadat u uw Apple reparatie Ede heeft aangemeld op onze website ontvangt u per e-mail een verzendetiket van PostNL. Met dit etiket kunt u uw MacBook of iMac reparatie gratis en verzekerd versturen naar ons repair store. Nadat uw Apple reparatie Emmen bij ons is ontvangen ontvangt u dezelfde dag een prijsopgave per e-mail. Gaat u akkoord dan beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie.

MacBook reparatie Emmen

U wilt natuurlijk zeker zijn van een kwalitatief goede reparatie. Daarom zijn alle monteurs bij Fixers.nl speciaal opgeleid voor de reparatie van uw MacBook. Daarnaast geven wij u altijd 6 maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie Emmen. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag telefonisch verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap