0880040900

Apple reparatie Emmen - Gecertificeerde Apple monteur

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Emmen

Als uw vertrouwde Apple MacBook of iMac defect is dan is dat al vervelend genoeg. Daarom gaan wij er voor zorgen dat de reparatie hiervan snel en zonder al te dure kosten gebeurt. Wij zorgen namelijk dat uw Apple reparatie Emmen vaak al binnen 24 uur na ontvangst wordt uitgevoerd. Meldt uw Apple reparatie Emmen aan via onze website en stuur uw MacBook reparatie gratis op naar ons servicepunt en ontvang uw Apple vaak al binnen 2 dagen gerepareerd terug. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Emmen

Nadat u uw Apple reparatie Ede heeft aangemeld op onze website ontvangt u per e-mail een verzendetiket van PostNL. Met dit etiket kunt u uw MacBook of iMac reparatie gratis en verzekerd versturen naar ons repair store. Nadat uw Apple reparatie Emmen bij ons is ontvangen ontvangt u dezelfde dag een prijsopgave per e-mail. Gaat u akkoord dan beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie.

MacBook reparatie Emmen

U wilt natuurlijk zeker zijn van een kwalitatief goede reparatie. Daarom zijn alle monteurs bij Fixers.nl speciaal opgeleid voor de reparatie van uw MacBook. Daarnaast geven wij u altijd 6 maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie Emmen. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag telefonisch verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap