0880040900

Apple reparatie Espen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Espel

iPhone kapot of problemen met een ander Apple apparaat? Geen zorgen, wij kunnen de Apple reparatie in Espel voor je verzorgen. Stuur je product gratis naar ons op, dan gaan we daarmee snel voor je aan de slag.

Gratis heen en weer versturen

Je kunt je product gratis naar ons opsturen, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Meld je iPhone, iPad, iMac of MacBook online gratis aan voor de Apple reparatie in Espel. We sturen je de instructies toe, die je kunt gebruiken om je product naar ons op te sturen. We gaan daar vervolgens vlot mee aan de slag, zodat je er na de Apple reparatie in Espel weer snel de beschikking over hebt.

We kunnen een iPhone reparatie in Espel voor je uitvoeren, waarbij we kijken naar zowel de hardware als de software. We werken met ervaren specialisten en hebben hoogwaardige onderdelen in huis. Dat betekent dat we de problemen met je iPhone of een ander apparaat vlot voor je kunnen oplossen. Wil je een Apple reparatie in Espel laten uitvoeren van je iPad, iMac of wellicht een MacBook die niet meer opstart? Geen nood, wij gaan er binnen 24 uur voor je mee aan de slag en zorgen na de Apple reparatie voor een snelle retourzending.

No cure, no pay Apple reparatie

We voeren de Apple reparatie in Espel voor je uit op basis van no cure, no pay. Wat dat betekent? Indien onze specialisten er om welke reden dan ook toch niet in slagen om je apparaat te repareren hoef je daar ook niets voor af te rekenen. Wij bieden service met een glimlach, wij zorgen ervoor dat jouw Apple apparaat weer werkt zoals je dat gewend bent. Je bent bij ons wat dat betreft aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Espel, waar je dankzij de gratis verzending heen en weer bovendien een scherpe prijs voor betaalt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap