0880040900

Apple reparatie Goes

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Goes

Zoek je een Apple reparatie in Goes? Doet je iPhone, iPad, MacBook of iMac het ineens niet meer? Geen nood, je kunt je product gewoon gratis naar ons versturen. Wij gaan er binnen 24 uur voor je mee aan de slag, zodat je daarna snel weer verder kunt met waar je mee bezig was.

MacBook reparatie in Goes

Benieuwd hoe het werkt wanneer we een Apple reparatie in Goes voor je uitvoeren? Is je MacBook bijvoorbeeld kapot gegaan of wil deze om een bepaalde reden niet meer opstarten? Je kunt je product online aanmelden, wij delen de verzendinstructies met je. Je kunt je product naar ons verzenden, wij zorgen ervoor dat onze specialisten daar direct mee aan de slag gaan. We voeren de Apple reparatie in Goes voor je uit, daarna sturen we je MacBook of een ander Apple product weer naar je terug. Je hoeft ook daar de kosten niet voor te betalen, die nemen wij voor onze rekening.

We zorgen na ontvangst van je Apple product vaak al binnen 24 uur voor de reparatie. Dat betekent dat je een vlotte Apple reparatie in Goes kunt laten uitvoeren, zodat je snel weer verder kunt met waar je mee bezig was. Heb je de iPhone of je MacBook nodig voor je werk, maak je dagelijks gebruik van de iMac of wellicht van de iPad die je hebt liggen? Wij zorgen ervoor dat je er na de Apple reparatie in Goes weer zonder problemen gebruik van kunt maken, want we bieden je standaard 3 maanden garantie op alle reparaties aan.

Gratis heen en weer verzending

Je profiteert bij ons niet alleen van een goede Apple reparatie in Goes, we zorgen er daarnaast voor dat je het product gewoon gratis naar ons op kunt sturen en we het product na de reparatie ook weer gratis naar je terug sturen. Je hoeft geen kosten te maken voor de verzending, je betaalt bij ons alleen voor de Apple reparatie in Goes die je laat uitvoeren. 

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap