0880040900

Apple reparatie Haarlem - Fixers

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Haarlem

Als u op zoek bent naar Apple reparatie Haarlem dan bent u bij de monteurs van Fixers aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vakkundige apple reparatie Haarlem tegen een scherp tarief en vaak al binnen 24 uur! U hoeft dus nooit lang op uw Apple reparatie Haarlem te wachten. U kunt zonder afspraak langs komen bij ons servicepunt, u wordt dan direct geholpen door een van onze medewerkers

MacBook reparatie Haarlem

Als uw MacBook toe is aan reparatie dan kunt u rekenen op de dienstverlening van Fixers. Wij verzorgen uw MacBook reparatie Haarlem zo snel mogelijk. Doordat wij de meeste onderdelen van uw MacBook pro of MacBook air op voorraad hebben zijn wij in staat de reparatie van uw MacBook meestal binnen 24 uur uit te voeren. Geeft uw MacBook opeens een rare melding, is de MacBook traag geworden of start hij niet meer op? Dan kunt u voor reparatie terecht bij Fixers.

Voordelige Apple Reparatie Haarlem

Met de reparatie van uw Apple in Haarlem zijn we niet alleen razendsnel, Fixers repareert ook nog tegen een van de scherpste tarieven. Dit doen we door de originele Apple onderdelen zo goedkoop mogelijk in te kopen. Op deze manier kunnen we besparen op de kosten voor een Apple reparatie Haarlem. Daarnaast werken wij met vaste tarieven. Zo weet u altijd van te voren exact waar u aan toe bent.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1105 reviews op trustpilot
Paul Driessen
22 januari 2021
Reparatie scherm MacBook Pro

Op zaterdagmiddag, via Apple support, MacBook Pro naar Fixers gebracht met een defect scherm. Donderdag was hij al gemaakt en kon ik hem ophalen. Perfecte service en goed personeel.!!

Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januari op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januari de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap