0880040900

Apple reparatie Haarlem - Fixers

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Haarlem

Als u op zoek bent naar Apple reparatie Haarlem dan bent u bij de monteurs van Fixers aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vakkundige apple reparatie Haarlem tegen een scherp tarief en vaak al binnen 24 uur! U hoeft dus nooit lang op uw Apple reparatie Haarlem te wachten. U kunt zonder afspraak langs komen bij ons servicepunt, u wordt dan direct geholpen door een van onze medewerkers

MacBook reparatie Haarlem

Als uw MacBook toe is aan reparatie dan kunt u rekenen op de dienstverlening van Fixers. Wij verzorgen uw MacBook reparatie Haarlem zo snel mogelijk. Doordat wij de meeste onderdelen van uw MacBook pro of MacBook air op voorraad hebben zijn wij in staat de reparatie van uw MacBook meestal binnen 24 uur uit te voeren. Geeft uw MacBook opeens een rare melding, is de MacBook traag geworden of start hij niet meer op? Dan kunt u voor reparatie terecht bij Fixers.

Voordelige Apple Reparatie Haarlem

Met de reparatie van uw Apple in Haarlem zijn we niet alleen razendsnel, Fixers repareert ook nog tegen een van de scherpste tarieven. Dit doen we door de originele Apple onderdelen zo goedkoop mogelijk in te kopen. Op deze manier kunnen we besparen op de kosten voor een Apple reparatie Haarlem. Daarnaast werken wij met vaste tarieven. Zo weet u altijd van te voren exact waar u aan toe bent.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap