0880040900

Apple reparatie Haren

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Haren

Is je Mac defect en ben je op zoek naar een Apple reparateur voor je iMac of MacBook? Wij repareren je Apple reparatie Haren binnen een werkdag en met 3 maanden garantie. Meld nu je reparatie aan voor een gratis verzending via PostNL. Wij zorgen ervoor dat de reparatie van je Apple binnen een werkdag is uitgevoerd.

Heb je een vraag over je Apple reparatie Haren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Haren

De reparatie van je MacBook of iMac is eenvoudig geregeld via onze website. Via het menu zoek je jouw type MacBook of iMac en kiest de reparatie die nodig is. Staat je reparatie er niet bij? Kies van voor gratis diagnose en meld je apparaat aan. Na de aanmelding ontvang je van ons automatisch een verzendetiket van PostNL. Hiermee kun je gratis en verzekerd je Apple reparatie Haren naar ons opsturen. Wij maken zelfde dag van aankomst nog een diagnose van je apparaat.

MacBook & iMac reparatie Haren

Kwaliteit en snelheid zijn de speerpunten van onze organisatie. Daarom zorgen wij er voor dat al onze monteurs gecertificeerd zijn voor de reparatie van jouw MacBook of iMac. Daarbij maken we alleen gebruik van originele onderdelen waarop 3 maanden garantie wordt afgegeven. Zo weet je altijd zeker dat je Apple reparatie Haren vertrouwd en kwalitatief wordt uitgevoerd.

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap