0880040900

Apple reparatie Heerenveen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Heerenveen

Toe aan een Apple reparatie in Heerenveen, bijvoorbeeld omdat je iPhone, iPad, MacBook of iMac niet meer naar behoren werkt? Je kunt je product online aanmelden voor gratis verzending. Na ontvangst gaan we voor je aan de slag, na de reparatie sturen we het product weer gewoon gratis aan je retour.

Apple reparatie vanuit Heerenveen

Je betaalt bij ons voor de Apple reparatie in Heerenveen, wij nemen de kosten voor de verzending heen en weer voor onze rekening. Op die manier houden we de kosten zo laag mogelijk, zodat je voordelig je Apple apparaat kunt laten repareren. We hebben ervaring met MacBooks, iMacs, iPhones, iPads en andere Apple apparaten, zodat we je daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Onze specialisten kennen de apparaten van binnen en van buiten, onze ondersteunende medewerkers zorgen na de Apple reparatie in Heerenveen direct voor de verzending naar jouw adres zodat je het Apple device weer snel in huis hebt.

We kunnen je bijvoorbeeld goed van dienst zijn met een iPhone reparatie in Heerenveen. Is je scherm kapot gegaan, heb je een nieuwe accu nodig of wil je iPhone niet meer opstarten en weet je niet goed waar dat aan ligt? Wij zorgen er met onze specialistische kennis voor dat we je goed van dienst kunnen zijn. We gaan binnen 24 uur van start met de Apple reparatie in Heerenveen, zodat je nooit lang zonder je apparaat hoeft te zitten en je daar snel weer gebruik kunt maken zoals je dat gewend bent.

3 maanden garantie op Apple reparatie

We bieden je standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Heerenveen die we voor je uitvoeren. We zijn volledig overtuigd van de kennis en kunde van onze specialisten en werken uitsluitend met hoogwaardige onderdelen. Dat betekent dat jij na de Apple reparatie in Heerenveen weer onbezorgd gebruik kunt maken van je apparaat, zoals je dat deed voordat er wat kapot of mis ging. Dankzij de gratis verzending heen en weer hoef je bovendien geen extra kosten te maken. Wij zijn de specialist die jouw Apple reparatie in Heerenveen kunnen verzorgen, je hoeft je product slechts online aan te melden voor de gratis verzending.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap