0880040900

Apple reparatie Heerhugowaard

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Heerhugowaard

Je MacBook of iMac is defect en je bent op zoek naar een betrouwbare Apple dealer waar je jouw Apple reparatie Heerhugowaard kunt laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je Apple reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en bieden je daarbij 3 maanden garantie op je Apple reparatie Heerhugowaard.

Heb je een vraag over de reparatie van je MacBook of iMac? Bel dan met onze klantenservice.

Apple reparatie Heerhugowaard

Hoe werkt het? Zo simpel mogelijk! Je meld eenvoudig je reparatie aan via onze website. Kies voor jouw type apparaat en kies voor “gratis diagnose”. Je ontvangt van ons een PostNL verzendetiket waarmee je jouw Apple reparatie Heerhugowaard gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Dit kan vanaf ieder PostNL Servicepunt in Nederland. Na ontvangst repareren we je Mac binnen 24 uur.

iMac, MacBook, iPad & iPhone reparatie

Wij repareren alle Apple apparaten. Dit doen wij met originele onderdelen waardoor we altijd 3 maanden garantie kunnen bieden op de reparatie van jouw apparaat. De reparatie van je Mac wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde monteur.

Meld je reparatie dus eenvoudig aan via onze website, ontvang een PostNL etiket en laat je Mac binnen 24 uur repareren met garantie!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap