0880040900

Apple reparatie Helmond

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Helmond

Voor een vakkundige Apple reparatie Helmond helpen wij u graag verder! Fixers.nl is een specialist op het gebied van MacBook en iMac reparatie. Meld uw reparatie aan via ons reparatieformulier op de onze website en verstuur uw Apple verzekerd naar ons repair store. Na ontvangst sturen wij direct een prijsopgave van de reparatie. Heeft u nog vragen over uw MacBook reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Helmond

Nadat uw Apple reparatie Helmond is aangemeld voor verzending via onze website worden wij direct op de hoogte gebracht van uw reparatie. Zodra uw Apple reparatie Helmond door ons is ontvangen wordt deze ingeboekt en ontvangt u direct een e-mail met een prijsopgave van de reparatie. Als u akkoord gaat met de prijsopgave zullen wij direct beginnen met de reparatie van uw iMac of MacBook. Als de onderdelen op voorraad zijn sturen wij uw Apple reparatie Helmond dezelfde werkdag weer gerepareerd terug.

MacBook reparatie Helmond

De reparatie service van Fixers.nl staat op diverse websites aangeschreven als beste reparatie bedrijf van Nederland. Erg fijn, maar hoe komt dit? Wij zorgen er altijd voor dat een gecertificeerde monteur aan uw Apple reparatie Helmond werkt. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad met onderdelen zodat we iedere iMac of MacBook reparatie zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Vaak al dezelfde werkdag! Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag verder!

Kies het juiste type device

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap