0880040900

Apple reparatie Helmond

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Helmond

Voor een vakkundige Apple reparatie Helmond helpen wij u graag verder! Fixers.nl is een specialist op het gebied van MacBook en iMac reparatie. Meld uw reparatie aan via ons reparatieformulier op de onze website en verstuur uw Apple verzekerd naar ons repair store. Na ontvangst sturen wij direct een prijsopgave van de reparatie. Heeft u nog vragen over uw MacBook reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Helmond

Nadat uw Apple reparatie Helmond is aangemeld voor verzending via onze website worden wij direct op de hoogte gebracht van uw reparatie. Zodra uw Apple reparatie Helmond door ons is ontvangen wordt deze ingeboekt en ontvangt u direct een e-mail met een prijsopgave van de reparatie. Als u akkoord gaat met de prijsopgave zullen wij direct beginnen met de reparatie van uw iMac of MacBook. Als de onderdelen op voorraad zijn sturen wij uw Apple reparatie Helmond dezelfde werkdag weer gerepareerd terug.

MacBook reparatie Helmond

De reparatie service van Fixers.nl staat op diverse websites aangeschreven als beste reparatie bedrijf van Nederland. Erg fijn, maar hoe komt dit? Wij zorgen er altijd voor dat een gecertificeerde monteur aan uw Apple reparatie Helmond werkt. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad met onderdelen zodat we iedere iMac of MacBook reparatie zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Vaak al dezelfde werkdag! Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap