0880040900

Apple reparatie Hoofddorp - Fixers Nederland

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Hoofddorp

Is uw MacBook of iMac defect en bent u toe aan een Apple reparatie Hoofddorp? Kom dan langs bij Fixers.nl in Nieuw-Vennep! Wij zorgen dat uw iMac of MacBook reparatie bijna altijd binnen 1-3 werkdagen wordt uitgevoerd. Kom daarom nu langs bij ons servicecentrum in Nieuw-Vennep en wordt direct geholpen door één van onze Apple Specialisten. Die u natuurlijk altijd verder willen helpen met al uw vragen wat betreft uw Apple reparatie Hoofddorp!

MacBook reparatie Hoofddorp

Wij zijn specialist in MacBook reparatie en hebben daarom bijna alle onderdelen op voorraad. Wel zo fijn want daarom is uw Apple reparatie Hoofddorp vaak al binnen 1-3 werkdagen opgelost! Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar! Kom direct langs en ontvang binnen 2 uur een diagnose van de problemen met uw Macbook.

Komt u er echt niet uit welke defecten uw Apple reparatie Hoofddorp vertoont? Dit is voor onze monteurs geen enkel probleem! Zij staan 6 dagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Wij repareren uw iMac of MacBook tegen een zéér scherp tarief. Dankzij onze grote magazijnvoorraad kunnen wij de meeste reparaties al binnen 1-3 werkdagen uitvoeren! En dat is nog niet alles.. U heeft zelfs 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie! Heeft u voorderest nog vragen wat betreft uw Apple reparatie Hoofddorp? Dan kunt u deze altijd kwijt bij onze monteurs. Bel snel naar 088 004 0900! Tot snel!

iMac Reparatie Hoofddorp

iMac’s zijn door hun strakke en moderne design erg lastig te repareren. Onze monteurs weten hier echter wel raad mee. Wij hebben professioneel en vakkundig gereedschap in huis om uw Apple reparatie Hoofddorp snel op weg te helpen! Laat daarom altijd uw iMac repareren bij een erkend bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1-3 werkdagen weer aan de slag kunt zonder problemen.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap