0880040900

Apple reparatie Hulst

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Hulst

Toe aan een Apple reparatie in Hulst, bijvoorbeeld omdat je er zelf niet meer uitkomt? Weet je niet goed wat er aan de hand is maar wil je het Apple product wel graag laten repareren? Je kunt je iPhone, iPad, iMac of MacBook gewoon gratis naar ons opsturen. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

iMac reparatie in Hulst

We verzorgen je Apple reparatie in Hulst, bijvoorbeeld wanneer je iMac het niet meer doet. Wil de computer niet meer opstarten en weet je niet wat er aan de hand is? Geen probleem, onze specialisten kennen zowel de hardware als de software van binnen en van buiten. We kunnen je uitstekend van dienst zijn met een Apple reparatie in Hulst. We zorgen ervoor dat je apparaat snel weer werkt zoals je dat gewend bent, zodat je verder kunt met waar je mee bezig was.

Je bent bij ons bovendien aan het juiste adres voor een vlotte Apple reparatie in Hulst, zodra je Apple apparaat bij ons binnenkomt zorgen we zo snel mogelijk voor de reparatie. Na afloop sturen we je Apple product ook gewoon weer gratis aan je retour. We bieden je 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Hulst, zodat je zeker weet dat je daar zonder zorgen gebruik van kunt maken. We gelden niet voor niets als de Apple specialist, waar je je Apple apparaat gewoon naartoe kunt opsturen.

Gratis heen en weer verzending

In verreweg de meeste gevallen weten onze specialisten direct wat er aan de hand is. Dat betekent dat we de Apple reparatie in Hulst vlot voor je kunnen uitvoeren, zodat je weer snel gebruik kunt maken van je iMac of een ander Apple product.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap