0880040900

Apple reparatie Joure

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Joure

Wil je een Apple reparatie in Joure laten uitvoeren? Je bent bij ons aan het juiste adres, inclusief gratis verzending heen en weer. We gaan binnen 24 uur voor je aan de slag en brengen je de kosten natuurlijk alleen in rekening waarin we erin slagen je Apple product te repareren.

Apple reparatie vanuit Joure

Benieuwd hoe we werken? Je kunt je iPhone, iPad, iMac of MacBook gewoon online aanmelden voor de Apple reparatie in Joure. Wij sturen je de instructies toe, die je kunt gebruiken om je apparaat naar ons te verzenden. Zodra we je Apple apparaat ontvangen gaan we daarmee aan de slag en zorgen we binnen 24 uur voor de reparatie. Dat betekent dat jij zo kort mogelijk zonder je Apple apparaat hoeft te zitten. Na de Apple reparatie in Joure sturen we het product weer gratis naar je terug, zodat je er gebruik van kunt maken op de wijze die je gewend bent.

We kunnen je onder andere goed van dienst zijn met een iPad reparatie in Joure, zowel wanneer die niet meer op lijkt te starten als wanneer er wat met de hardware aan de hand lijkt. Kom je er zelf niet goed uit en wil je graag een Apple reparatie in Joure laten uitvoeren, bijvoorbeeld omdat je de iPad nodig hebt voor je werk? Wij gaan er zo snel mogelijk voor je mee aan de slag. Bovendien kunnen we je goed van dienst zijn met bijvoorbeeld een reparatie van een iPhone, een iMac of een MacBook.

3 maanden garantie op Apple reparatie

We brengen je de kosten voor de Apple reparatie in Joure uitsluitend in rekening wanneer we daadwerkelijk een oplossing vinden en jij er weer mee kunt werken zoals je dat gewend bent. We werken op basis van no cure, no pay, waardoor je geen kosten hoeft te maken wanneer ook onze specialisten er niet in slagen om het probleem op te lossen. Ga er echter maar vanuit dat we het op weten te lossen, doorgaans zien onze specialisten direct wat er aan de hand is. Wij zorgen er met de Apple reparatie in Joure voor dat jij voor een scherpe prijs weer gebruik kunt maken van je Apple device.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap