0880040900

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Meld hier je reparatie aan

Apple reparatie in Laren

Wil je je Apple uit Laren laten repareren bij Fixers? Kom dan langs bij Fixers, dé meest bekende en betrouwbare repair service point in de regio Laren! Wij zorgen voor een reparatie van jouw Apple device uit Laren met gebruik van officiële ondernemen, maar ook nog eens door opgeleide en gecertificeerde repair specialisten. Doordat wij een AASP licentie hebben, kunnen we Apple producten binnen garantie repareren. Fixers biedt een oplossing om al jouw Apple devices binnen of buiten garantie te repareren.

Wanneer u denkt ‘ik wil mijn Apple laten repareren in Laren, waar moet ik zijn?’ biedt Fixers de oplossing. Namelijk bij onze Fixers repair store in Laren. Fixers heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in smartphone, tablet en laptop reparaties. Daarnaast zijn we één van de grootste specialisten in Nederland die alle Apple onderdelen op voorraad heeft om jouw Apple vaak binnen dezelfde dag al weer gloednieuw te maken!

Waarom Fixers?

Een Apple, tablet of laptop is bijna onmisbaar. Schade aan een apparaat is dan ook erg vervelend. Wij lossen graag smartphone, tablet en laptop problemen op zodat u weer ‘happy’ gebruik kunt maken van uw smartphone. Zo staan wij 6 dagen per week klaar voor, bijvoorbeeld, een . ‘Smart service with a smile!’, maar hoe doen wij dat?

 • Onderzoek, erg handig wanneer u niet weet wat er kapot is.
 • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties worden binnen dezelfde dag uitgevoerd.
 • Duidelijke uitleg en eerlijk advies.
 • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
 • 3 maanden garantie op de reparatie.
 • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
 • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!
 • Snelle reparatieservice.

Veelvoorkomende Apple reparaties

 • Scherm reparatie
 • Batterij reparatie
 • Accu reparatie
 • Voorkant reparatie
 • Achterkant reparatie
 • Camera reparatie

Kosten Apple reparatie

De prijs van een Apple reparatie hangt af van de reparatie. Fixers hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat de prijzen inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de kosten van een Apple reparatie? Fixers repareert vrijwel elk type Apple, kies uw type Apple en bekijk de reparatietarieven. Staat de reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij controleren vervolgens de beschikbaarheid van het onderdeel en voeren de reparatie graag voor u uit.

Langskomen voor een Apple reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

Voor een Apple reparatie kunt u 6 dagen per week langskomen in Laren. U kunt zo binnenlopen of van tevoren een afspraak maken. Van maandag tot en met vrijdag is Fixers Laren geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd offline te zijn, kom dus snel langs en wij repareren graag uw Apple. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi. Heeft u een vraag over een Apple reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen of bel naar de vestiging of loop even binnen in de Fixers Servicepunt Laren.