0880040900

Apple reparatie Leek

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Leek

Als je iMac of MacBook defect is dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk hebben gerepareerd. Wij zorgen ervoor dat je Apple reparatie Leek binnen 24 uur is afgerond. Daarbij ontvang je 3 maanden uitgebreide garantie op de reparatie van je Mac. Je kunt je reparatie eenvoudig aanmelden via onze website voor een gratis verzending via PostNL.

Heb je een vraag over je Apple reparatie Leek? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Leek

De reparatie van je MacBook of iMac is simpel geregeld via ons. Selecteer jouw type iMac of MacBook en kies jouw reparatie. Staat je reparatie er niet bij of weet je het niet? Dan kies je voor “gratis diagnose”. Na de aanmelding ontvang je van ons automatisch een verzendetiket van PostNL. Hiermee kun je gratis en verzekerd je Apple reparatie Leek naar ons versturen. Zodra jouw apparaat bij ons binnen komt beginnen we met het maken van een diagnose en prijsopgave.

MacBook & iMac reparatie Leek

Snelheid en een simpel proces zijn speerpunten van onze organisatie. Daarom zorgen wij er voor dat al onze monteur zo goed mogelijk zijn opgeleid voor de reparatie van jouw iMac of MacBook. Natuurlijk maken wij enkel gebruik van originele onderdelen voor jouw Apple reparatie Leek en geven we hier 3 maanden garantie op.

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap