0880040900

Apple reparatie Leeuwarden - Wij repareren uw Apple

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Leeuwarden

Het is al vervelend genoeg als jouw MacBook of iMac defect is. Daarom gaan wij er voor zorgen dat jouw Apple reparatie in Leeuwarden zo spoedig mogelijk verloopt zonder al te dure kosten.  Meldt je Apple reparatie in Leeuwarden aan via onze website en stuur jouw iMac of MacBook reparatie gratis op naar onze Store en ontvang jouw gerepareerde apparaat zo snel mogelijk retour. Heb je nog vragen over jouw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Als je jouw Apple reparatie Leeuwarden hebt aangemeld via ons reparatieformulier ontvang je per e-mail de reparatiegegevens en een verzendlabel van PostNL. Met dit etiket kun je jouw reparatie gratis versturen. Er is er altijd wel één in de buurt! Nadat jouw Apple reparatie Leeuwarden bij ons is ontvangen sturen wij je dezelfde dag een prijsopgave per e-mail. Ga je akkoord, dan beginnen wij direct met jouw iMac of MacBook reparatie.

MacBook reparatie Leeuwarden

Kwaliteit en service staan bij ons op de gedeelde eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat jouw Apple reparatie Leeuwarden altijd wordt uitgevoerd door door gecertificeerde monteurs. Daarnaast geven wij je altijd 3 maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie. Heb je toch nog vragen of wil je één van onze specialisten spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen je graag verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap