0880040900

Apple reparatie Leidschendam

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Leidschendam

Op zoek naar een snelle en voordelige Apple reparatie Leidschendam? Fixers.nl is het adres op Mac-reparatie gebied. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van uw iMac of MacBook. Tevens ontvangt u van ons een garantie op de reparatie van 6 maanden!

Kiest u voor Fixers? dan kiest u voor een betrouwbare Apple reparatie Leidschendam! Omdat wij speciaal opgeleid Apple personeel in dienst hebben, zijn wij in staat een hoge kwaliteit reparatie te leveren. Uw MacBook of iMac kunt u vandaag nog verzekerd en gratis naar ons toesturen, door uw Apple reparatie in te leveren bij een van de 2000 PostNL Servicepunten. In ons repair store in Nieuw-Vennep wachten wij graag op uw Mac. Na ontvangst gaan wij aan de slag voor u. Gaat u akkoord met onze prijsopgave? Dan gaan wij direct over tot reparatie, die in de meeste gevallen binnen 24 uur afgerond is! Zo kunt u weer snel aan de slag.

Apple reparatie Leidschendam

Start nooit zelf met sleutelen aan uw Apple Mac! MacBooks en iMac’s zijn gemaakt met precisie. Onze Apple specialisten staan 6 dagen per week klaar om uw Apple reparatie uit te voeren. Ga daarom voor uw Apple reparatie Leidschendam naar Fixers.nl! Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 088 004 0900.

iMac en MacBook reparatie

Krijgt u een foutmelding, of start uw iMac of MacBook niet meer op? Erg vervelend, maar in de meeste gevallen is het goed mogelijk dat Fixers een reparatie kan uitvoeren. Meld uw Apple reparatie Leidschendam nu online aan zodat u zo spoedig mogelijk weer op uw Mac verder kunt. Na uw online aanmelding ontvangt u van ons een etiket van PostNL waarmee u uw Mac gratis en verzekerd naar ons servicepunt in Nieuw-Vennep kunt opsturen. Zodra wij uw iMac of MacBook ontvangen gaan wij voor u een diagnose stellen. Wij delen die met u samen met een prijsopgave. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan gaan wij aan de slag met de reparatie. Door onze grote voorraad is het vaak mogelijk de reparatie binnen 24 uur te voltooien!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores