0880040900

Apple reparatie Lemmer

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Lemmer

Krijg je een vreemd scherm op je MacBook te zien of is de harde schijf kapot gegaan? Zodra er wat aan de hand is met je MacBook, iPhone, iPad of iMac ben je bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Lemmer. We gaan er graag voor je mee aan de slag, je kunt je Apple product gewoon gratis naar ons opsturen.

Gratis MacBook of iMac opsturen

We berekenen je geen kosten voor de verzending, je kunt je MacBook of een ander Apple device online aanmelden om het naar ons op te sturen. We gaan vervolgens binnen 24 uur voor je aan de slag met de Apple reparatie in Lemmer. Dat betekent dat je zo kort mogelijk zonder je MacBook of een ander apparaat hoeft. Weet je al wat er aan de hand zou kunnen zijn? Dan kun je dat ons uiteraard aangeven, des te sneller is de Apple reparatie in Lemmer achter de rug en kunnen we voor de gratis retour zending zorgen.

No Cure, No Pay in Lemmer

We werken bij Fixers.nl op basis van no cure, no pay. Dat betekent in het geval van een Apple reparatie in Lemmer dat je alleen betaalt op het moment dat we het probleem voor je oplossen. Dankzij de uitgebreide ervaring van onze specialisten weten ze doorgaans heel vlot wat er aan de hand is met je MacBook, iPhone, iPad of iMac. Dat betekent dat we er direct voor je mee aan de slag kunnen en de Apple reparatie in Lemmer niet lang hoeft te duren.

Apple reparatie in Lemmer met 3 maanden garantie

We verzorgen de Apple reparatie in Lemmer voor je en bieden je als klap op de vuurpijl standaard 3 maanden garantie. We werken uitsluitend met hoogwaardige onderdelen en beschikken over ervaren specialisten met een goede kennis van zaken. Met de 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Lemmer zorgen we er graag voor dat jij kunt rekenen op de beste service. Jij kunt je Apple apparaat weer gebruiken zoals je dat gewend bent, alsof er nooit iets mee gebeurd is.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap