0880040900

Apple reparatie Lemmer

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Lemmer

Krijg je een vreemd scherm op je MacBook te zien of is de harde schijf kapot gegaan? Zodra er wat aan de hand is met je MacBook, iPhone, iPad of iMac ben je bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Lemmer. We gaan er graag voor je mee aan de slag, je kunt je Apple product gewoon gratis naar ons opsturen.

Gratis MacBook of iMac opsturen

We berekenen je geen kosten voor de verzending, je kunt je MacBook of een ander Apple device online aanmelden om het naar ons op te sturen. We gaan vervolgens binnen 24 uur voor je aan de slag met de Apple reparatie in Lemmer. Dat betekent dat je zo kort mogelijk zonder je MacBook of een ander apparaat hoeft. Weet je al wat er aan de hand zou kunnen zijn? Dan kun je dat ons uiteraard aangeven, des te sneller is de Apple reparatie in Lemmer achter de rug en kunnen we voor de gratis retour zending zorgen.

No Cure, No Pay in Lemmer

We werken bij Fixers.nl op basis van no cure, no pay. Dat betekent in het geval van een Apple reparatie in Lemmer dat je alleen betaalt op het moment dat we het probleem voor je oplossen. Dankzij de uitgebreide ervaring van onze specialisten weten ze doorgaans heel vlot wat er aan de hand is met je MacBook, iPhone, iPad of iMac. Dat betekent dat we er direct voor je mee aan de slag kunnen en de Apple reparatie in Lemmer niet lang hoeft te duren.

Apple reparatie in Lemmer met 3 maanden garantie

We verzorgen de Apple reparatie in Lemmer voor je en bieden je als klap op de vuurpijl standaard 3 maanden garantie. We werken uitsluitend met hoogwaardige onderdelen en beschikken over ervaren specialisten met een goede kennis van zaken. Met de 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Lemmer zorgen we er graag voor dat jij kunt rekenen op de beste service. Jij kunt je Apple apparaat weer gebruiken zoals je dat gewend bent, alsof er nooit iets mee gebeurd is.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap