0880040900

Apple reparatie Maastricht - Met 3 maanden garantie

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Maastricht

Uw MacBook of iMac is stuk? Dat is vervelend, maar wij gaan er voor zorgen dat de reparatie snel en vlekkeloos gebeurt. Dat beloof ik u! Meldt uw Apple reparatie Maastricht aan via onze website en stuur uw iMac of MacBook gratis op naar ons reparatie punt en ontvang uw Apple apparaat binnen enkele dagen als nieuw terug! Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Maastricht

Nadat u uw Apple reparatie Maastricht hebt aangemeld via onze website ontvangt u van ons een PostNL Etiket. Hiermee kunt u uw MacBook of iMac gratis en snel versturen bij een van de 2000 servicepunten van PostNL. Nadat uw Apple reparatie Maastricht is ontvangen bij ons repair store ontvangt u een bevestiging en dezelfde dag een prijsopgave per e-mail.

MacBook reparatie Maastricht

Omdat u altijd zeker wilt zijn van een professionele Apple reparatie werken wij enkel met opgeleide apple specialisten. Zo weet u dat er altijd een echte specialist aan uw iMac of MacBook reparatie werkt. Daarnaast geven wij u altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap