0880040900

Apple reparatie Marum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Marum

Zoek je een specialist voor een Apple reparatie in Marum? Zoek niet verder, je kunt je Apple apparaat gewoon gratis naar ons versturen voor de reparatie. Wij gaan er binnen 24 uur voor je mee aan de slag en bieden je standaard 3 maanden garantie op de reparatie.

MacBook reparatie naar ons opsturen

Je kunt je apparaat gewoon gratis naar ons versturen voor de Apple reparatie in Marum. We gaan er direct mee voor je aan de slag, zodat je in ieder geval niet te lang zonder je Apple apparaat komt te zitten. We analyseren direct wat er aan de hand is en zorgen ervoor dat we het probleem met de software of de hardware voor je aanpakken. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met Apple reparaties in Marum, zodat we vlot achter de oorzaak kunnen komen. Eenmaal opgelost sturen we het Apple apparaat gewoon weer gratis naar je terug, zodat je ook daar geen kosten voor hoeft te maken.

3 maanden garantie op Apple reparatie

Je kunt standaard rekenen op 3 maanden garantie op je Apple reparatie in Marum, waarmee we graag laten zien dat we volledig achter de hoge kwaliteit van onze specialisten en de producten waarmee we werken staan. Je kunt rekenen op een Apple apparaat dat weer vlekkeloos werkt, zoals je dat gewend bent van de periode voordat er wat mis ging. Wij zorgen er met de Apple reparatie in Marum voor dat je apparaat weer zonder problemen langere tijd mee kan, of het nu gaat om een iPhone, een iPad, een iMac of een MacBook.

MacBook of iMac reparatie

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Marum wanneer je iMac of je MacBook het niet meer doet, net als wanneer je merkt dat je iPhone of je iPad raar doet. We hebben ervaring met de verschillende producten van Apple en kunnen ons richten op zowel de software als de hardware. Je bent bij ons wat dat betreft aan het juiste adres wanneer je zoekt naar een ervaren specialist. Direct je product naar ons opsturen voor een reparatie of even contact met een medewerker? Bij ons kan het, wij bieden je service met een glimlach.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap