0880040900

Apple reparatie Middelburg

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Middelburg

Je Apple reparatie in Middelburg is bij ons in goede handen, we zijn gespecialiseerd in iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. We hebben de technische kennis in huis om je daar uitstekend mee van dienst te zijn.

Apple reparatie Middelburg

Je kunt je product voor een Apple reparatie in Middelburg gewoon naar ons opsturen, uiteraard zonder daar kosten voor te maken. Je kunt gebruik maken van ons antwoordnummer, na de reparatie sturen we je Apple product gewoon weer gratis naar je terug. Wat dat betekent? Je betaalt bij ons alleen voor de Apple reparatie in Middelburg, je hoeft geen aanvullende kosten te maken.

Macbook reparatie Middelburg

We kunnen je bijvoorbeeld goed van dienst zijn met een iPhone reparatie in Middelburg. Besluit je toch liever bij ons langs te komen voor de reparatie? Dan zorgen we er voor dat jouw iPhone het vaak dezelfde dag al weer doet. Een iPad, MacBook of iMac kunnen we binnen 1-3 werkdagen repareren. Op die manier hoef je nooit lang te wachten op je Apple reparatie in Middelburg en zorgen we ervoor dat je vlot weer aan de slag kunt.

Apple reparatie 

We voeren de Apple reparatie in Middelburg altijd met een glimlach voor je uit. Heb je vragen over het verzenden, de reparatie die we voor je uitvoeren of de kosten? Neem dan op voorhand contact op met onze klantenservice, dan vertellen we je daar graag meer over. Ons enthousiaste team staat voor je klaar, de specialisten staan klaar om met je Apple reparatie in Middelburg aan de slag te gaan. Je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt je kapotte product gewoon naar ons toesturen om dat zo snel mogelijk te laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap