0880040900

Apple reparatie Middelburg

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Middelburg

Je Apple reparatie in Middelburg is bij ons in goede handen, we zijn gespecialiseerd in iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. We hebben de technische kennis in huis om je daar uitstekend mee van dienst te zijn.

Apple reparatie Middelburg

Je kunt je product voor een Apple reparatie in Middelburg gewoon naar ons opsturen, uiteraard zonder daar kosten voor te maken. Je kunt gebruik maken van ons antwoordnummer, na de reparatie sturen we je Apple product gewoon weer gratis naar je terug. Wat dat betekent? Je betaalt bij ons alleen voor de Apple reparatie in Middelburg, je hoeft geen aanvullende kosten te maken.

Macbook reparatie Middelburg

We kunnen je bijvoorbeeld goed van dienst zijn met een iPhone reparatie in Middelburg. Besluit je toch liever bij ons langs te komen voor de reparatie? Dan zorgen we er voor dat jouw iPhone het vaak dezelfde dag al weer doet. Een iPad, MacBook of iMac kunnen we binnen 1-3 werkdagen repareren. Op die manier hoef je nooit lang te wachten op je Apple reparatie in Middelburg en zorgen we ervoor dat je vlot weer aan de slag kunt.

Apple reparatie 

We voeren de Apple reparatie in Middelburg altijd met een glimlach voor je uit. Heb je vragen over het verzenden, de reparatie die we voor je uitvoeren of de kosten? Neem dan op voorhand contact op met onze klantenservice, dan vertellen we je daar graag meer over. Ons enthousiaste team staat voor je klaar, de specialisten staan klaar om met je Apple reparatie in Middelburg aan de slag te gaan. Je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt je kapotte product gewoon naar ons toesturen om dat zo snel mogelijk te laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap