0880040900

Apple reparatie Mijdrecht - Wij repareren uw Apple

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Mijdrecht

Een supersnelle Apple reparatie Mijdrecht. Dat gaan wij voor u regelen! Wij verzorgen uw Apple reparatie Mijdrecht binnen 24 uur en met 6 maanden uitgebreide garantie op uw iMac of MacBook reparatie. Wilt u meer informatie over uw Apple reparatie Mijdrecht? Bel dan met 088 004 0900 voor meer informatie over uw Apple reparatie Mijdrecht.

Apple reparatie Mijdrecht

Laat de reparatie van uw Apple apparatuur altijd uitvoeren door een erkende Apple specialist. Wij voeren uw Apple reparatie Mijdrecht altijd uit met 3 maanden volledige garantie. Zo kunt u er van op aan dat uw Apple reparatie Mijdrecht met kwaliteit voor uitgevoerd.

Wij zorgen ervoor dat uw reparatie vaak al binnen een werkdag is uitgevoerd zodat u weer snel door kunt met uw iMac of MacBook. Heeft u vragen over uw Apple reparatie Mijdrecht of wilt u wat meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact op met 088 004 0900 en vraag naar een Apple specialist.

MacBook reparatie Mijdrecht

Vanuit Mijdrecht is ons servicepunt prima aan te rijden. Hier staan onze Apple specialisten voor u klaar om u te helpen met alle storingen die u ondervind. Onze monteurs luisteren goed naar het probleem en komen met een passende oplossing naar uw budget. Is uw MacBook traag en wilt u uitbreiden met extra ram geheugen ook hiervoor komt u gewoon bij ons langs.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap