0880040900

Apple reparatie Montfort

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Montfort

Hoe vaak komt het jaarlijks wel niet voor dat er een iPhone scherm barst of dat er koffie over een Macbook valt? Vaak, heel erg vaak. Wij maken dagelijks defecten mee waardoor we ondertussen wel weten hoe we snel een defect kunnen verhelpen. Een Apple reparatie Montfoort hoeft volgens ons niet langer te duren dan nodig is. 24 uur na de ontvangst van jouw Apple product zorgen wij dat het defect verholpen is. Je hoort het goed, binnen 24 uur gaan onze experts aan de slag zodat jij na het aanvragen van de Apple reparatie Montfoort alweer snel gebruik kunt maken van je iPhone, Macbook, iMac of iPad. Maar hoe kan je dan een Apple reparatie Montfoort aanmelden?

Apple reparatie met kwaliteit

Wij proberen niet alleen kwaliteit terug te laten komen in de snelheid van de Apple reparatie Montfoort, want dat hoeft natuurlijk niet perse kwaliteit met zich mee te brengen. Echter doen wij dat wel, want wij werken uitsluitend met experts op het gebied van Apple producten. Wij zijn zo van onze Apple reparatie Montfoort overtuigt, dat wij op iedere reparatie 3 maanden garantie geven. Krijg je weer last van hetzelfde defect, dan kan je gewoon je Apple product naar ons terugsturen.

Daar komt nog eens bij dat je niets hoeft te betalen als onze experts er niet in slagen om jouw iMac, iPhone, Macbook of iPad te repareren. Echter lukt het onze experts vrijwel altijd om een defect te verhelpen.

MacBook of iMac aanmelden

Het hebben van een defect aan je Apple product is niet leuk. Om de pijn enigszins te verzachten hebben wij daarom het aanmelden van een Apple reparatie Montfoort zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Behalve dat je telefonisch de Apple reparatie Montfoort kunt aanmelden, is dat ook mogelijk via onze website. Hier hoef je alleen maar het Apple product dat gerepareerd moet worden uit te kiezen en je krijgt direct een overzicht te zien met mogelijke reparaties. In principe staan hier de meest voorkomende reparaties tussen. Ook andere reparaties kunnen wij verzorgen.

Vervolgens stuur jij, volledig kosteloos, je Apple product op en zorgen wij dat het defect verholpen wordt. Daarna is het tijd om jouw ‘nieuwe’ Apple product terug te sturen, waarvan wij ook de retourkosten op onze rekening nemen. Je betaalt dus alleen voor de reparatie.

Een Apple reparatie Montfoort is dus niet alleen snel maar ook eerlijk!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap