0880040900

Apple reparatie Naaldwijk

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Naaldwijk

Uw MacBook of iMac is toe aan reparatie en u bent op zoek naar een betrouwbare monteur? De specialisten van Fixers.nl staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u uw Apple reparatie Naaldwijk binnen 1-3 werkdagen al weer gerepareerd retour ontvangt. Meld uw Apple reparatie Naaldwijk aan via het reparatieformulier en stuur uw iMac of MacBook reparatie gratis op naar ons reparatie-centrum. Na ontvangst houden wij u natuurlijk op de hoogte van uw reparatie. Heeft u nog vragen over uw apple reparatie? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Naaldwijk

Als u uw Apple reparatie Naaldwijk heeft aangemeld via ons reparatieformulier ontvangt u per e-mail de reparatiegegevens en een verzendetiket van PostNL. Met dit etiket kunt u uw reparatie gratis versturen via meer dan 2000 postkantoren. Er is er altijd wel een in de buurt! Nadat uw Apple reparatie Naaldwijk bij ons repair store is ontvangen sturen wij u dezelfde dag een prijsopgave per e-mail. Gaat u akkoord dan beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie.

MacBook reparatie Naaldwijk

Omdat de kwaliteit van uw Apple reparatie hoog bij ons in het vaandel staat zijn al onze monteurs speciaal opgeleid voor uw iMac of MacBook reparatie. Daarnaast geven wij u altijd 6 maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde Apple reparatie Naaldwijk. Heeft u toch nog vragen en wilt u een van onze erkende monteurs spreken? Bel dan met 088 004 0900. Wij helpen u graag verder!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap