0880040900

Apple reparatie Nagele

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Nagele

Apple apparatuur laten repareren in Nagele? Je bent bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie van je iPhone, iPad, iMac of MacBook. We hebben een uitgebreide ervaring met de verschillende apparaten, je kunt die gewoon gratis naar ons versturen.

Gratis verzending heen en weer

Wij nemen de kosten van de verzending voor onze rekening, zodat jij uitsluitend betaalt voor de Apple reparatie in Nagele. Je kunt je Apple product gewoon online aanmelden voor de reparatie, wij zorgen ervoor dat je de instructies ontvangt voor de verzending. Aan de hand daarvan zorg je ervoor dat het Apple product bij ons terecht komt, wij gaan er vlot voor je mee aan de slag. Na de Apple reparatie in Nagele sturen we het product weer gratis naar je terug, zodat jij er weer vlot mee verder kunt.

MacBook reparatie Nagele

Wil je bijvoorbeeld een MacBook reparatie in Apple reparatie laten uitvoeren. Krijg je een vreemd scherm te zien en lijkt er wat mis met de software of gaat het om de hardware die aan vervanging toe lijkt? Geen probleem, we kunnen een MacBook reparatie, een iPhone reparatie, iPad reparatie of iMac reparatie in Nagele voor je uitvoeren. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we vlot wat er aan de hand is. We gaan snel voor je aan de slag, zodat jij na de Apple reparatie in Nagele weer snel kunt rekenen op het apparaat dat je eigenlijk niet kunt missen.

Snelle Apple reparatie binnen 24 uur

Onze specialisten gaan na ontvangst van je apparaat zo snel mogelijk voor je aan de slag, we zorgen er in ieder geval voor dat we dat binnen 24 uur voor je doen. We voeren de Apple reparatie in Nagele voor je uit en geven je duidelijk aan wat er aan de hand was. We lossen het voor je op en sturen het product zo snel mogelijk naar je terug. Na de Apple reparatie in Nagele kun jij snel weer verder met waar je mee bezig was of heb je de iPhone of iPad weer tot je beschikking zoals je gewend bent.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap