Apple reparatie service Nieuw-Vennep - Fixers

  Apple reparatie Nieuw-Vennep

  Voor elke Apple reparatie Nieuw-Vennep komt u naar Fixers! Wij staan 6 dagen per week klaar om uw iMac of Macbook reparatie binnen 24 uur uit te voeren. Uiteraard tegen zo’n scherp mogelijk tarief! Kom nu langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep en wordt direct geholpen door één van onze Apple experts.

  Adres Nieuw-Vennep

  Haverstraat 39
  2153 GB Nieuw-Vennep
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Nieuw-Vennep

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Apple reparaties zijn gespecialiseerd werk. Laat daarom altijd een Apple expert uw Macbook reparatie uitvoeren! Fixers staat natuurlijk klaar om u hierbij te helpen. Onze monteurs zijn allemaal Apple gecertificeerd en hebben daarom de kennis en de ervaring om uw Apple reparatie binnen 24 uur uit te voeren.

  iMac Reparatie Nieuw-Vennep

  Ook voor de reparatie van uw iMac in Nieuw-Vennep bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac. Door het strakke design van de iMac is reparatie van het apparaat een lastige klus. Met behulp van speciale apparatuur en gereedschap is dit voor de Apple-monteurs van Fixers geen enkel probleem.

  MacBook reparatie Nieuw-Vennep

  Ook voor de reparatie van uw MacBook kunt u terecht bij Fixers.nl. Wij repareren uw MacBook vervolgens binnen 24 uur. Wij hebben bijna alle onderdelen voor uw MacBook reparatie standaard op voorraad. Klik hierboven op MacBook voor meer informatie.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap