0880040900

Apple reparatie Noordwijk

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Noordwijk

Een Apple reparatie Noordwijk is specialistisch werk. Daarom zijn de monteurs van Fixers ook speciaal opgeleid voor de reparaties aan Apple apparatuur. Brengt u uw MacBook of iMac voor reparatie, dan zullen de monteurs beginnen met het maken van een uitgebreide diagnose. Deze zal met u worden besproken net als de kosten die de reparatie met zich meebrengt. Pas na uw akkoord zal er worden begonnen met de reparatie.

Apple reparatie Noordwijk

De reparatie van uw Apple MacBook pro of MacBook Air is bij Fixers in goede handen. Nadat u uw MacBook of iMac heeft langs gebracht voor reparatie zal er direct actie worden ondernomen. Vaak wordt uw MacBook al binnen 24 uur gerepareerd. Zo kunt u dus snel weer aan het werk en hoeft u nooit lang op de reparatie van uw Apple product te wachten.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap