0880040900

Apple reparatie Noordwijkerhout - Voor snelle service!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Noordwijkerhout

Voor elke Apple reparatie Noordwijkerhout komt u naar Fixers in Nieuw-Vennep! Wij staan 6 dagen per week klaar voor uw macbook of iMac reparatie. Ook kunt u altijd langskomen zonder een afspraak te maken. Wilt u meer weten over uw Apple reparatie kom dan langs of bel direct met 088 004 0900

Misschien bent u er niet helemaal van op de hoogte maar een Macbook reparatie is specialistisch werk. Laat uw iMac of Macbook dan ook altijd door een gecertificeerd Apple reparatie bedrijf repareren! Fixers.nl staat daarom voor u klaar, kom langs bij ons servicepunt en onze monteurs beginnen meteen met het maken van een uitgebreide diagnose. Deze krijgt u telefonisch binnen 2 uur te horen. Pas na akkoord beginnen wij met de reparatie van uw Apple aparaat.

iMac Reparatie Noordwijkerhout

Start uw iMac niet meer op? Krijgt u een knipperend envelopje in beeld of heeft u strepen in beeld. Fixers weet hier wel raad mee! Wij repareren binnen 24 uur en altijd tegen een scherp tarief. Door onze ruime voorraad van Apple onderdelen kunnen wij u altijd weer snel aan het werk krijgen met u Apple.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap