0880040900

Apple reparatie Oegstgeest

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Oegstgeest

Voor een vakkundige Apple reparatie Oegstgeest komt u naar ons servicepunt! De monteurs van Fixers staan namelijk klaar bij de reparatie van uw iMac of MacBook. Wij doen dit professioneel en vakkundig en daarom geven wij u 3 maanden garantie op uw Apple reparatie Oegstgeest. Kijk, dat is nog eens uniek! Kom nu langs bij ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze monteurs.

Apple reparatie Oegstgeest

Reparatie van een iMac of MacBook is een vakkundig karwei. Wij raden u daarom aan dit nooit zelf uit te voeren maar over te laten aan een erkende specialist. Fixers helpt u graag bij uw Apple reparatie Oegstgeest. Onze professionele monteurs staan voor u klaar en helpen u direct verder met de reparatie van uw iMac of MacBook. Dit alles doen wij binnen 24 uur zodat u nooit lang zonder uw apparaat hoeft te zitten. Heeft u vragen over uw Apple reparatie Oegstgeest? Neem dan contact met ons op via: 088 004 0900.

MacBook Reparatie Oegstgeest

U kunt bij ons terecht voor uw MacBook reparatie Oegstgeest. Wij staan voor u klaar bij al uw softwareproblemen en het vervangen van hardware zoals het scherm, het geheugen, de harddisk of de superdrive. Kom langs bij ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze Apple specialisten.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap