0880040900

Apple reparatie service Purmerend - Fixers Nederland

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Purmerend

De reparatie van uw Apple in Purmerend is bij Fixers in goede handen. Wij repareren uw MacBook of iMac snel en altijd tegen een scherp tarief. Onze speciaal opgeleide Apple-monteurs maken voor u een uitgebreide diagnose en bespreken met u duidelijk de kosten van de reparatie van uw Apple.

Apple reparatie Purmerend

De reparatie van uw MacBook of iMac in Purmerend is gespecialiseerd werk. Laat dit daarom altijd uitvoeren bij een erkende monteur. Breng uw MacBook voor reparatie bij Fixers Nederland en wordt vaak al direct geholpen door een echte apple specialist. Wij bespreken met u uitgebreid het probleem en maken een duidelijke kosten analyse. Heeft u nog vragen over de reparatie van uw Apple product? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

iMac Reparatie

De reparatie van uw Apple iMac is bij Fixers in de juiste handen. Nadat u uw iMac heeft langs gebracht voor reparatie zal er gestart worden met de reparatie. Vaak wordt uw iMac al binnen een dag gerepareerd. Zo kunt u dus snel weer aan het werk en hoeft u nooit lang op de reparatie van uw Apple product te wachten.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap